“Φτερούγισε” ο Ίκαρος Καλλιθέας…

Η διαφορά δυναμικότητας ήταν λίγο πολύ γνωστή πριν το τζάμπολ. Κι απλώς ο Ίκαρος Καλλιθέας φρόντισε να την επιβεβαιώσει και στο παρκέ του γηπέδου των Τρικάλων, “σκορπίζοντας” την Ελασσόνα με 88-51. Οι παίκτες του Λευτέρη Τσαουσίδη έβγαλαν αρκετή ενέργεια στο παρκέ με το “καλημέρα” της αναμέτρησης, δεν άφησαν κανένα περιθώριο στους αντιπάλους τους να σκεφτούν καν το σενάριο νίκης και πλέον μπαίνουν και πάλι στο… χορό της διεκδίκησης του τίτλου (σ.σ. είχαν χάσει έδαφος με την ήττα στην πρώτη μέρα του πανελληνίου πρωταθλήματος απ’ τον Άρη).

Όσον αφορά το παιχνίδι με την Ελασσόνα, δεν υπήρχε κάτι το ιδιαίτερο για ν’ ασχοληθεί κάποιος μαζί του, δεδομένου ότι από πολύ νωρίς η ψαλίδα της διαφοράς είχε ανοίξει για τα καλά. Στο ημίχρονο το σκορ ήταν 48-29 και με δεδομένο ότι οι παίκτες της Ελασσόνας δεν έδειχναν να μπορούν να κοντράρουν τους αντιπάλους τους, το ματς είχε αποκτήσει απλώς διαδικαστικό χαρακτήρα και άπαντες περίμεναν την ολοκλήρωσή του για να στρέψουν το βλέμμα τους στην αναμέτρηση που θ’ ακολουθούσε ανάμεσα σε Άρη και Παναθηναϊκό!

Ικαρος Καλλιθέας – Ελασσόνα 88-51
Διαιτητές:
Τέγα-Πιτσίλκας Β.
Δεκάλεπτα: 26-11, 48-26, 65-37, 88-51
ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (Τσαουσίδης): Ξυδάς 3(1), Θεολογίτης 13, Δελέγκος 17(3), Βασιλόπουλος 9, Καρκάγιας 17, Παπαδιονυσίου 8, Ιωάννου 5, Χαραλαμπόπουλος 6, Δρίβας 10, Πρέκας.
ΓΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Ποντίκας-Τζήκας): Αβέλλας, Πάσχος Δ., Χασιώτης, Χαιρετίδης 12, Πατέρας, Τουργαϊδης, Φλώρος, Πάσχος Γ. 17(2), Δότας 7, Μπλιάτζας 15(4).