Μάχη για τη δεύτερη θέση στην Κώ

bg_bballΝα μοναδικό στόχο να πάρει τη νίκη που θα τον διατηρήσει μόνο στη δεύτερη θέση, ο Ιπποκράτης υποδέχεται τον Τρίτωνα στο ντέρμπι της  10ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής. Όμως, και η αθηναϊκή ομάδα έχει ακριβώς τον ίδιο στόχο και για να τον πετύχει χρειάζεται να περάσει αλώβητος από την Κω. Ο Μάκης Κανενόπουλος έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, ενώ στην αντίπερα όχθη Γκαβανόπουλος και Κορακίτης θα απουσιάζουν,

Ανταγωνιστική αναμένεται και η αναμέτρηση στο Κοντόπευκο, όπου η Αγία Παρασκευή θέλει να επιστρέψει στις νίκες απέναντι στον Πανναξιακό. Η ομάδα της Νάξου από την άλλη, θέλει το «διπλό» για να ανέβει πιο ψηλά στη βαθμολογία.

Ο Αρης Πετρούπολης πηγαίνει με ανεβασμένη ψυχολογία στη Θήβα, όμως τα πράγματα δεν είναι εύκολα, καθώς η έδρα του Κάδμου είναι από τις πλέον δυνατές. Οι γηπεδούχοι θέλουν να επιτύχουν τα νίκη για ν παραμείνουν στην πρώτη τετράδα.

Ο Ηλυσιακός φιλοξενεί το Μαρούσι, το οποίο δεν θέλει να χάσει επιπλέον έδαφος αν και ο αντίπαλος κάθε αγωνιστική δείχνει όλο και πιο δυναμικός. Ντέρμπι αναμένεται να είναι και η αναμέτρηση του Εσπερου Λαμίας με τον Σπόρτιγκ καθώς οι δύο ομάδες «ψάχνουν» βαθμούς, ενώ ο Αρης Νικαίας θα αντιμετωπίσει τον Ηρόδοτο.

Το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής:
Ιπποκράτης Κω – Τρίτων (Κω, 17:00)
Αρης Νικαίας – Ηρόδοτος (Νίκαιας, 17:00)
Κάδμος – Αρης Πετρούπολης (Θήβας, 17:00)
Αγία Παρασκευή – Πανναξιακός (Κοντόπευκο, 14:45)
Εσπερος Λαμίας – Σπόρτιγκ (Χαλκιοπούλειο, 17:00)
Πρωτέας Βούλας – Κύδων (Βούλας, 17:00)
Ηλυσιακός – Μαρούσι (Ιλισίων, 17:00)