Γιορτές, μπάσκετ, θέαμα από τους αυριανούς πρωταγωνιστές της Θεσσαλονίκης

ballΟι γιορτινές μέρες μπορούν πάντα να γίνουν καλύτερες όταν τις συνδυάζεις με μπάσκετ και θέαμα. Έτσι ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Θεσσαλονίκης αποφάσισε για 2η χρονιά μετά την επιτυχημένη πρεμιέρα να διοργανώσει στη Θεσσαλονίκη τουρνουά με τέσσερις από ομάδες τις συμπρωτεύουσας στις οποίες γίνεται σπουδαία δουλειά στις νεαρές ηλικίες ώστε από την μια πλευρά τα παιδιά να δείξουν ένα μέρος από το ταλέντο τους και από την άλλη, ο κόσμος που θα τους παρακολουθήσει να περάσει καλά αλλά και να κερδίσει πολλά!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Θεσσαλονίκης σας προσκαλεί στο 2ο Τουρνουά Εφήβων U18 που θα πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη του Μουσείου Μπάσκετ της Χ.Α.Ν.Θ. στις 26 και 27 Δεκεμβρίου 2015 στο Αθλητικό Κέντρο “Μίμης Τσικίνας” (κλειστό γήπεδο Μπάσκετ της ΧΑΝΘ). Στο Τουρνουά θα συμμετάσχουν οι ομάδες του ΑΡΗ, του ΠΑΟΚ της ΧΑΝΘ και του Μαντουλίδη.

Στο περιθώριο των αγώνων έχουν μεταξύ άλλων προγραμματιστεί παράλληλες εκδηλώσεις όπως:

-Διαγωνισμοί Τριπόντων και Καρφωμάτων

-Επίδειξη από Σχολή Χορού

-Διανομή Δώρων στους παίκτες που θα συμμετάσχουν (προϊόντα της εταιρίας KYANA) καθώς και κλήρωση 5 δώρων στους θεατές κατόπιν κλήρωσης του αριθμού εισιτηρίου (μία διανυκτέρευση στο 5 αστέρων ξενοδοχείο KAVO OLYMPO στο Λιτόχωρο προσφορά του ταξιδιωτικού γραφείου του κ. Ιωάννη Τζιοπάνου, ένα γεύμα δύο ατόμων στο μεζεδοπωλείο TAKADUM προσφορά του κ. Αγραφιώτη Βασίλη, δύο φιάλες στο BROKOLO BAR προσφορά του κ. Πανταζή Ανέστη, μια φιάλη κρασί στο MON FRERE προσφορά του κ. Φούφη Ιωάννη).

-Χριστουγεννιάτικοι Χαιρετισμοί από τις ομάδες.

-Το παρών στο 2ο Τουρνουά Εφήβων αναμένεται να δώσουν και σπουδαστές της Εταιρείας Σπαστικών Βορείου Ελλάδος μετά από πρόσκληση του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Θεσσαλονίκης.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ

Σάββατο 26/12/15

18:30 : ΧΑΝΘ – ΑΡΗΣ
20:45 : ΠΑΟΚ – ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Κυριακή 27/12/15

18:30 : ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ
20:45 : ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ

*Η τιμή εισιτηρίου είναι 3 ευρώ την ημέρα.

*Όλα τα παιχνίδια θα μεταδοθούν ζωντανά και αποκλειστικά από το www.livemedia.gr (το οποίο θα παρέχει την εικόνα και στο επίσημο site του ΣΔΚΘ, www.sdkth.gr).

*Σε όλα τα παιχνίδια θα υπάρχει πλήρης στατιστική κάλυψη όλων των αγώνων.

*Στο γήπεδο θα υπάρχει γιατρός και οι πρώτες βοήθειες θα προσφερθούν από τον Σύλλογο Καταδρομέων Βορείου Ελλάδος.

ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΗΣ Χ.Α.Ν.Θ. ΤΙΜΑΕΙ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΕΛΗ ΔΕΔΕ ΚΑΙ ΑΝΕΣΤΗ ΠΕΤΑΛΙΔΗ

Πριν από την έναρξη της 2η ημέρας των αγώνων του Τουρνουά(την Κυριακή 27/12 στις 6 μ.μ.),το Μουσείο Μπάσκετ της Χ.Α.Ν.Θ. θα τιμήσει την μνήμη δυο ανθρώπων που έγραψαν την δική τους ιστορία στην ΧΑΝΘ και στον χώρο του Ελληνικού μπάσκετ , τον Παντελή Δέδε και τον Ανέστη Πεταλίδη. Το “παρών” θα δώσουν μέλη οικογενειών των δυο εκλιπόντων.

Το ΔΣ».