Ανακλήθηκαν οι παραιτήσεις του Δ.Σ. των Τιτάνων

titanes_palamaΧωρίς καμία αλλαγή θα κινηθεί το Δ.Σ. των Τιτάνων Παλαμά το υπόλοιπο της σεζόν καθώς το συμβούλιο της 1ης Δεκεμβρίου ανακάλεσε τις παραιτήσεις του.

Η ανακοίνωση:

«Μετά τις άκαρπες προσπάθειες για σχηματισμό διοικητικού συμβουλίου κοινής αποδοχής από τις 04-12-2015 έως και σήμερα, και την δεδομένη άρνηση της Γ.Σ. να κάνει αποδεκτές τις παραιτήσεις των μελών του Δ.Σ. που παραιτήθηκε σύσσωμο, ανακοινώνουμε πως παραμένουμε στις θέσεις μας και θα συνεχίσουμε την προσπάθεια.

Η κρισιμότητα των στιγμών επιβάλλει να ενταθούν οι προσπάθειες και να μην λυγίσει ο σύλλογος μπροστά σε όλα τα εμπόδια που αντιμετωπίζει τον τελευταίο καιρό. Απαιτείται να παρθούν αποφάσεις και να γίνουν ριζικές τομές.

Αισθανόμαστε περήφανοι που ο σύλλογος της πόλης μας ακολουθεί σταθερά εδώ και αρκετά χρόνια αυτόν τον ξεχωριστό δρόμο της αναγνώρισης σε πανελλήνιο επίπεδο.

Καλούμε τον φίλαθλο αλλά και το επιχειρηματικό κόσμο του Παλαμά, την τοπική αυτοδιοίκηση, όσους πασχίζουν εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου για αυτή την ομάδα, να στηρίξουν το σύλλογο στην φετινή υπερβατική του προσπάθεια.

Για το Δ.Σ.

Μπιρνάρας Δημήτρης

Πρόεδρος».