Δυναμικό… μπάσιμο κάνει ο Λοκρός Αταλάντης στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής!

zaronikolas sergiannisΔυναμικά μπαίνει ο Λοκρός Αταλάντης στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ανανεώνοντας την συνεργασία τους με τους προπονητές Λουκά Ζαρονικόλα και Αλέξανδρο Σεργιάννη, και κρατώντας στην ομάδα τους Ανέστη και Άγγελο Μάτο, Ανδρέα Σμάγκιν και Γιάννη Παπαηλίου. Επίσης επέστρεψε στην Αταλάντη ο Γιώργος Ρουμελιώτης.

Η ανακοίνωση:

«Ο Α.Σ. ΛΟΚΡΟΣ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας του με το τεχνικό δίδυμο  της ανδρικής ομάδας μπάσκετ, κ. Ζαρονικόλα Λουκά  και Σεργιάννη Αλέξανδρου για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Η εμπιστοσύνη των δύο πλευρών , η ταύτιση των απόψεων , η φιλοσοφία για την ομάδα του ΛΟΚΡΟΥ  και έχοντας πετύχει τον μεγάλο στόχο της ανόδου στην Γ’ Εθνική, την σεζόν που ολοκληρώθηκε, διοίκηση και προπονητικό team αποφάσισαν να συνεχίζουν μαζί και στη νέα χρονιά , με την συμμετοχή της ομάδας στο άκρως απαιτητικό και δύσκολο  πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Σε ότι αφορά τις ανανεώσεις ,  η διοίκηση του ΛΟΚΡΟΥ  ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τους αθλητές της ομάδας Ανέστη & Άγγελου Μάτου ,  Ανδρέα Σμάγκιν,  Γιάννη Παπαηλίου και Σπύρου Διαμαντή οι οποίοι μετά και την περσινή επιτυχημένη χρονιά θα συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην ομάδα. Ευχόμαστε σε όλους να είναι υγιείς και καλή αγωνιστική χρονιά.

Επίσης η Διοίκηση ανακοινώνει την απόκτηση ενός «παλιού γνώριμου του συλλόγου» τον Γιώργο Ρουμελιώτη. Ο Γ. Ρουμελιώτης ο οποίος την περσινή χρονιά αγωνίστηκε με τα χρώματα του Τελεθριακού αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της κατηγορίας και έχοντας αγωνιστεί στο παρελθόν ξανά στην Γ΄Εθνική κατηγορία θα αποτελέσει ένα βασικό εργαλείο στο οπλοστάσιο του coach για την νέα αγωνιστική χρονιά. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε να είναι υγιής και καλή αγωνιστική χρονιά».