Καραμπάτσος: «Συγκέντρωση και σοβαρότητα»

Η 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος στέλνει τον Δούκα έως το κλειστό του Μετς για να αναζητήσει κόντρα στο Παγκράτι (11/2, 17:00) την όγδοη συνεχόμενη νίκη του.

Η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής με τον Γιάννη Τζήμα να έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του πλην του Κώστα Τζιάλλα ο οποίος παραμένει τραυματίας μετά το διάστρεμμα που είχε υποστεί την περασμένη εβδομάδα.

Σε δηλώσεις του για την αναμέτρηση του Μετς, ο Διονύσης Καραμπάτσος στάθηκε στη σοβαρότητα και τη συγκέντρωση που πρέπει να δείξει ο Α.Σ.Ε.Δ. προκειμένου να ξεπεράσει και το εμπόδιο του Παγκρατίου: “Είναι ένα επικίνδυνο παιχνίδι, καθώς η βαθμολογική διαφορά των δυο ομάδων μπορεί να προκαλέσει απώλεια αυτοσυγκέντρωσης. Επιπλέον, το Παγκράτι είναι μια απρόβλεπτη ομάδα, ενώ διαθέτει και ταλαντούχα παιδιά”, τόνισε ο 29χρονος γκαρντ/φόργουορντ και πρόσθεσε: “Σαφέστατα, έχουμε τον πρώτο λόγο, αλλά μένει να το αποδείξουμε μέσα στο γήπεδο. Με σημαντικότερα στοιχεία τη συγκέντρωση και τη σοβαρότητα, πιστεύω πως θα φτάσουμε στην όγδοη συνεχόμενη νίκη που θα μας κρατήσει ψηλά στη βαθμολογία”.