Γκοργκόλης: «Μικρό βήμα με μεγάλη εμφάνιση»

Συνέχεια στις εξαιρετικές εμφανίσεις έδωσε ο Εσπερος επικρατώντας και του Κεραυνού κάνοντας το δύο στα δύο. 

«Η μέρα και η επιτυχία ανήκει στα παιδιά τους εξ ολοκλήρου» δήλωσε  ο προπονητής των πατρινών Σπύρος Γκοργκόλης και πρόσθεσε: «Είχαμε στόχο να μείνουμε κοντά στο πρώτο ημίχρονο για να εκμεταλλευτούμε στην επανάληψη τη μεγαλύτερη ηλικία των παιδιών του Αιγίου για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε το παιχνίδι. Όμως τα πράγματα πήγαν πολύ καλύτερα απ’ ότι περιμέναμε και είχαμε σχεδιάσει».

-Μπορείτε δηλαδή να παίξετε και καλύτερα;

«Σίγουρα μπορούμε να παίξουμε καλύτερα αφού περιμένουμε να επιστρέψουν κάποια παιδιά που είναι τραυματίες ή κάποια παιδιά που αγωνίστηκαν με πρόβλημα. Περιμένουμε λοιπόν όλα τα παιδιά να ενσωματωθούν πλήρως στην ομάδα για να πιάσουμε το μάξιμουμ των δυνατοτήτων μας. Πάντως σε ότι έχει να κάνει με τον Κεραυνό κάναμε το καλύτερό μας παιχνίδι από πλευράς τακτικής και συγκέντρωσης στο κάτι παραπάνω από έναν χρόνο που είμαι εγώ στην ομάδα. Ήμασταν για 40 λεπτά συγκεντρωμένοι έχοντας μεγάλο κίνητρο».

-Το «δύο στα δύο» σημαίνει κάτι;

«Απλώς κάναμε ένα μικρό βήμα προς την επίτευξη του πρώτου στόχου που είναι η εξασφάλιση όσο το δυνατόν νωρίτερα της παραμονής και μετά να διεκδικήσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε να πάμε. Η νίκη μας επί του Κεραυνού ήταν ένα μικρό βήμα  προς το στόχο με μια μεγάλη πραγματικά εμφάνιση».