2ο FootBasket στην Κομοτηνή

Ποδόσφαιρο εναντίον μπάσκετ… Όχι μην βιαστείτε να σκεφτείτε ότι σκοπεύουμε να βάλουμε τα δύο πιο δημοφιλή σπορ στην πατρίδα μας σε κόντρα! Δεν έχουμε καμία τέτοια διάθεση, ούτε εμείς ούτε κι οι εμπνευστές της… μονομαχίας, που θα πραγματοποιηθεί στην Κομοτηνή την προσεχή Τετάρτη στις 4 του μήνα.
Άλλωστε το 2ο FootBasket που διοργανώνουν ο Δήμος Κομοτηνής, ο Πανθρακικός κι ο ΓΑΣ Κομοτηνή έχει χαρακτήρα “κοινωνικής ευθύνης” για τους διοργανωτές και τα έσοδά του θα διατεθούν σε φιλανθρωπικά ιδρύματα.
Το FootBasket δεν είναι τίποτε περισσότερο από ένα παιχνίδι event κατά το οποίο οι ποδοσφαιριστές θ’ αντιμετωπίσουν τους μπασκετμπολίστες παίζοντας ένα ημίχρονο ποδόσφαιρο κι ένα ημίχρονο μπάσκετ, στο κλειστό Γυμναστήριο της Κομοτηνής.
Σίγουρα πρόκειται για μία εκδήλωση που αξίζει την στήριξη όλων κι είναι αναγκαίο – για να μην πούμε ότι επιβάλλεται κιόλας! – να δώσουν άπαντες δυναμικό παρόν. Η τιμή του εισιτηρίου, άλλωστε, έχει οριστεί στα 5 ευρώ… Οπότε όπως τονίζουν κι οι διοργανωτές στην ανακοίνωσή του ” Στηρίξτε την προσπάθεια, δώστε μας ώθηση για ανάλογες ενέργειες!”…