3ο TEENAGER BASKETBALL CUP 2011

Το αναπτυξιακό πρόγραμμα μπορεί κάποιοι να το έχουν… εγκαταλείψει στη «μοίρα» του, όμως ο Αχιλλέας Τριανδρίας δεν ανήκει σ’ αυτή την κατηγορία. Κι αυτό αποδεικνύεται από την διοργάνωση του 3ου Teenager Basketball Cup 2011, με τη συμμετοχή σε αυτό αγοριών που έχουν γεννηθεί το 1992, 1993, 1994 και 1995. Η ημερομηνία έναρξης του Basketball Cup ορίζεται απ’ τους διοργανωτές το διήμερο 26 ή 27 του μήνα και θα λήξει στις 7 ή, 8 του Μάη.

Με βάση τον προγραμματισμό, όλες οι ομάδες θα παίξουν με όλους σε παιχνίδια εντός κι εκτός, με τις αναμετρήσεις να διεξάγονται Σάββατο ή Κυριακή στα γήπεδα  των συμμετεχουσών ομάδων. Το παραπάνω  Τουρνουά έχει καθαρά χαρακτήρα προετοιμασίας και διατήρησης  στους αγωνιστικούς χώρους των  Εφηβικών  ομάδων οι οποίες αποκλείσθηκαν από την ημιτελική φάση.

Έκοψε την πίτα του ο Αχιλλέας Τρ.

Αξίζει δε να σημειωθεί πως πριν από λίγες μέρες ο σύλλογος έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, παρουσία πλήθους κόσμου, καθώς και των παικτών του Άρη Δημήτρη Βεργίνη και Λίνου Χρυσικόπουλου οι οποίοι μίλησαν στα παιδιά, μοίρασαν αυτόγραφα και τίμησαν τους επιτυχόντες στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση αθλητές του Α.Π.Σ. ΑΧΙΛΛΕΑΣ Τριανδρίας.
Την εκδήλωση τίμησαν μεταξύ άλλων ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Καρούμπης Αντώνιος, ο  Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Τριανδρίας κ. Καραγιαννίδης Γεώργιος, ο Αντιπρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Τριανδρίας κ. Παπαγεωργίου Δημήτριος, οι Κοινοτικοί Σύμβουλοι κα Παύλου Σοφία, Γιαχούδης Δημήτριος ,Παπαναστασίου Αθανάσιος, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Τριανδρίας κ. Αλεξίου Τριαντάφυλλος, ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του Α.Π.Σ. ΑΧΙΛΛΕΑΣ Τριανδρίας κ. Ρουμελιώτης Νικόλαος, ο Γεν. Αρχηγός κ. Πετρουλάκης Δημήτριος, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Ε.ΚΑ.Σ.Θ. κ. Σάββας Λόρτος, ο Πρόεδρος της επιτροπής του Αναπτυξιακού της Ε.Ο.Κ. κ. Γραμμενίδης Άρης, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Κριτών Καλαθ/σης Θεσσαλονίκης κ. Μελετιάδης Γεώργιος.