Τέσσερα χρόνια Πιερικός Αρχέλαος

Τα τέσσερα χρόνια συνένωσης γιορτάζει ο Πιερικός Αρχέλαος. Οι δύο ομάδες μπορούν να υπερηφανεύονται για την επιτυχή συγχώνευση η οποία είχε ως αποτέλεσμα την πρόκριση της εφηβικής ομάδας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Αναλυτικά:

«Τα φετινά γενέθλια του Πιερικού Αρχελάου που είναι τα τέταρτα από τη συνένωση των δύο ιστορικών ομάδων μπάσκετ της Κατερίνης, βρίσκουν την ομάδα και γενικά το σύλλογο σε πλήρη και αποτελεσματική δραστηριότητα.

Και αυτή δεν είναι άλλη από την προετοιμασία για τη νέα αγωνιστική περίοδο της Β΄ εθνικής κατηγορίας, τη συμμετοχή της εφηβικής ομάδας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που εκεί ήταν οι έξι καλύτερες της χώρας και την πετυχημένη πορεία των ακαδημιών που πλαισιώνονται από τετρακόσια παιδιά – αθλητές που αγαπούν, μαθαίνουν και συμμετέχουν στα τμήματα που λειτουργούν.

Οι  δύο μεγάλες ομάδες μπάσκετ της Κατερίνης, ο Πιερικός και ο Αρχέλαος που το 2008, χρονιά – ορόσημο, ένωσαν με αποφασιστικότητα τις δυνάμεις τους και οι δραστήριοι παράγοντες και των δύο συλλόγων δημιούργησαν τον Πιερικό Αρχέλαο που σήμερα χάρη στο μεγάλο ενδιαφέρον των νέων της Κατερίνης και χάρη  στην πίστη και την αγάπη για το άθλημα, διοικητικό συμβούλιο, προπονητές, αθλητές, γονείς και φίλοι ανεξαίρετα, συμβάλλουν με τον τρόπο τους στο αθλητικό ήθος, την αγωνιστική πειθαρχία και κύρια, στο ήρεμο κλίμα που υπάρχει στις ομάδες.

Η δυναμική παρουσία εκατοντάδων φιλάθλων, του υπέροχου αυτού κόσμου, στους αγώνες που γίνονται στην Κατερίνη, είναι εκπληκτική. Είναι αυτή που δίνει την ώθηση και την υποχρέωση σε όλους  να συνεχίσουν με ενθουσιασμό την προσπάθεια. Το περιβάλλον που δημιουργείται σε όλη τη διάρκεια των παιγνιδιών είναι πανηγυρικό και την εικόνα αυτή τη ζηλεύουν, πραγματικά, όλες οι ομάδες.

Το μέλλον, από ότι φαίνεται, είναι  ευοίωνο και πρέπει το πιερικό μπάσκετ να πάει ακόμη ψηλότερα. Εκεί όπου το αρμόζει, με συμπαραστάτη το φίλαθλο κόσμο που στηρίζει πάντα με θέρμη τις προσπάθειές του.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ».