Επιστρέφει στο… σπίτι του. Ο λόγος για τον Κώστα Σορώτο, ο οποίος επιστρέφει στο κλειστό του Υμηττού έπειτα από 70 ημέρες.  Το παιχνίδι αναμένεται δυνατό, αφού ο Πιερικός Αρχέλαος θέλει τους δύο βαθμούς για να βρεθεί κοντά στην σωτηρία,  ενώ και ο Αμύντας παλεύει για την παραμονή του.

Για το επερχόμενο παιχνίδι μίλησε ο Κώστας Σορώτος τονίζοντας τη δυσκολία της αναμέτρησης:

 «Είναι ένα ακόμη εκτός έδρας δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που στην έδρα της έχει κερδίσει πάρα πολλά παιχνίδια, ακόμη και με τους πρωτοπόρους του πρωταθλήματος, όπως είναι οι Σέρρες και το Λαύριο. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε πάρα πολύ, αν θέλουμε να έχουμε πιθανότητες επιτυχίας», σχολίασε χαρακτηριστικά ο τεχνικός του συλλόγου και συνέχισε:

«Για μένα προσωπικά παρουσιάζει ακόμη μια δυσκολία αυτό το παιχνίδι γιατί θα είμαι απέναντι σε μια ομάδα που εγώ έστησα το περασμένο καλοκαίρι, σε μια ομάδα που έχω δουλέψει για δέκα χρόνια κατά τη διάρκεια της προπονητικής μου καριέρας και που στον πάγκο, στις εξέδρες και παντού θα υπάρχουν φίλοι. Ο καθένας βέβαια θα παίξει για την ομάδα του και από κει και πέρα στο τέλος θα παραμείνουμε φίλοι. Πιστεύω ότι θα γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι και σε περίπτωση νίκης, θα είναι ένα πολύ καθοριστικό βήμα για τη σωτηρία της ομάδας μας».

Στο πρώτο γύρο η ομάδα της Κατερίνης είχε επιβληθεί στο… νήμα με 63-62.