Η κρίσιμη Γ.Σ. του Αιόλου

Ελάχιστοι έδωσαν το “παρών” στην κρίσιμη Γενική Συνέλευση του Αιόλου, που ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τρίτης στο επιμελητήριο των Τρικάλων.

Στο πλαίσιο αυτής παραιτήθηκε από την προεδρία ο Νίκος Χλωρός, έγινε ο οικονομικός απολογισμός της χρονιάς, προτάθηκε το μπάτζετ να παραμείνει και στην Α2 στα 180 χιλιάδες ευρώ και να διατεθούν εισιτήρια διαρκείας με “φιλολαϊκές” τιμές.

Αναλυτικά:

* Ο πρόεδρος Νίκος Χλωρός αποκάλυψε ότι από το Φλεβάρη είχε λάβει στα χέρια του την παραίτηση του Δημήτρη Σιαφαρίκα. Ο πρώην πρόεδρος του συλλόγου ήταν παρών και τόνισε ότι η ομάδα πρέπει να έχει στάνταρ έσοδα, υπογράμμισε ότι θα πρέπει να ενεργοποιηθούν νέοι άνθρωποι, καυτηρίασε την απουσία ανθρώπων από άλλες ομάδες της περιοχής και δήλωσε ότι θα πρέπει να παραμείνει στην ομάδα ο προπονητής Γιάννης Τζήμας.

* Ο κ. Χλωρός υπέβαλλε την παραίτησή του, όπως και οι κ. κ. Μπαλωμένος, Καμινιώτης, κάτι που οδήγησε στην απόφαση να παραιτηθούν όλοι και να ξεκινήσει ένα νέο Δ.Σ. που μέχρι τα μέσα Ιουλίου θα ξεκαθαρίσει όλα τα εκκρεμή ζητήματα.

* Ο κ. Ταμήλος τόνισε ότι θα είναι στη νέα διοίκηση, ενώ το ίδιο έκαε και ο κ. Κολότσιος. Στη νέα διοίκηση θα είναι και οι Κώστας Σκρέτας, Τάκης Παπαγεωργίου και ο Βαγγέλης Φρύδας, καθώς και ο επιχειρηματίας κ. Τοζάρος. Η κ. Αργυροπούλου επιφυλάχθηκε να απαντήσει σήμερα, ενώ και ο κ. Χλωρός θα συμμετάσχει στο νέο σχήμα. Αναζητείται ένα ακόμη άτομο, προκειμένου να κλείσει η νέα διοίκηση.

* Ο Θανάσης Φαλτάκας απέστειλε επιστολή, μέσω της οποίας αναφέρει ότι θα βρίσκεται κοντά στην ομάδα, βοηθώντας οικονομικά, δίχως ωστόσο να επιθυμεί να συμμετάσχει στο νέο Δ.Σ.

* Εγινε οικονομικός απολογισμός, σύμφωνα με τον οποίον τα έσοδα είναι 166 χιλιάδες, 24 χιλιάδες από τα διαρκείας, η διοίκηση έβαλε 43, κράτος 20 και χορηγοί 80 χιλιάρικα.

* Ο αντιπρόεδρος κ. Ταμήλος τόνισε ότι είχε γίνει ένας προϋπολογισμός, που ανέφερε 125 χιλιάδες τα έξοδα και να φτάνει με τα υπόλοιπα (έξοδα) στα 170 χιλιάδες. Ωστόσο, έγιναν κάποια έξοδα που θα μπορούσε να τα είχε γλιτώσει, όπως δρομολόγια του ΚΤΕΛ, θερμοσίφωνες στο κλειστό κλπ. Τα έξοδα αυτά αγγίζουν τα 25 χιλιάδες ευρώ. Ο κ. Ταμήλος τόνισε επίσης ότι το μπάτζετ της επόμενης σεζόν θα πρέπει να είναι το ίδιο, δηλαδή 180 χιλιάδες ευρώ, προσθέτοντας ακόμη ότι περιμένει απάντηση από τον κ. Γκοργκόλη για το αν θα βοηθήσει χορηγικά.

* Ο έτερος αντιπρόεδρος κ. Κολότσιος, είπε ότι θα μεριμνήσει προκειμένου να πραγματοποιηθεί μία συνάντηση ανάμεσα στα μπασκετικά σωματεία της πόλης.

* Ο μάνατζερ Κώστας Σκρέτας εξέφρασε τη λύπη του για την παρουσία λιγοστών ανθρώπων στην αίθουσα, έκανε αναφορά στην κ. Κάκλα, λέγοντας ότι θεωρούσε πως ο Αίολος έχει το ίδιο ειδικό βάρος με τους Μάγους και πρόσθεσε ότι η διοίκηση πιάστηκε κορόιδο, όσον αφορά το κομμάτι των μετακινήσεων, ενώ ο συνεταιρισμός υδραυλικών Τρικάλων δέχτηκε να μπει χορηγός , αλλά αντί να πάρουν τα 3 χιλιάρικα της χορηγίας, αγόρασαν με τα λεφτά αυτά θερμοσίφωνες για το κλειστό, προκειμένου οι παίκτες να κάνουν μπάνιο με κρύο νερό.

* Εγινε η αποκάλυψη ότι ο Αίολος χρωστάει 4 μισθούς στους παίκτες, αλλά και κάποια χρήματα στο τεχνικό τιμ.

* Εγινε αναφορά στην απόφαση της ΕΟΚ σε κάθε δωδεκάδα της Β’ Εθνικής και της Α2 να υπάρχουν τουλάχιστον 4 παίκτες κάτω των 22 ετών και ότι για να λυθεί αυτό το πρόβλημα, θα πρέπει να λυθεί ενδότερα ή να πάνε με 3-4 ανθρώπους του εφηβικού του συλλόγου.

* Ο αντιδήμαρχος κ. Μανώλης είπε ότι ο δήμος Τρικκαίων δεν μπορεί να κάνει πολλά πράγματα, ελπίζοντας τη νέα σεζόν να μπει φυσικό αέριο στο κλειστό.

* Η περιφερειακή σύμβουλος κ. Αργυροπουλου αντέκρουσε τη μομφή του Κώστα Σκρέτα περί μη βοήθεια της περιφέρειας, τονίζοντας ότι κάποια πράγματα γίνονται και κάποια άλλα όχι. Συνέχισε λέγοντας ότι η φυσική παρουσία όλης της περιφέρειας, δείχνει το ενδιαφέρον της για την ομάδα, με τον Κώστα Σκρέτα να απαντάει λέγοντας πως η περιφέρεια βοήθησε δύο φορές με κονδύλια και εισιτήρια διαρκείας, αλλά και με τη φυσική τους παρουσία, αλλά ότι δεν έγινε αυτό που έπρεπε στο κομμάτι των μετακινήσεων.

* Ο Τάκης Παπαγεωργίου αναφέρθηκε στην ακαδημία του Αιόλου, λέγοντας ότι φέτος είχε 220 παιδιά, απασχολώντας 5 προπονητές και κάνοντας ένα άνοιγμα και για γυναικείο τμήμα. Ζήτησε φέτος να γίνουν κάποια ραντεβού συνεργασίας ανάμεσα στα σωματεία της ευρύτερης περιοχής.

* Ο Κώστας Σκρέτας πρότεινε να υπάρξουν πολύ λίγα ακριβά εισιτήρια διαρκείας και για τον πολύ κόσμο 50 ευρώ και 30 ευρώ για μερικές ομάδες νεών ανθρώπων όπως οι Σακαφλιάδες. Τα πολύ ακριβά θα τιμώνται 150 ευρώ. Παράλληλα θα προσληφθούν επαγγελματίες σεκιούριτι, προκειμένου να μην μπαίνει πολύς κόσμος τζάμπα στο γήπεδο και έκανε την εκτίμηση ότι θα πουληθούν τουλάχιστον 1500 κομμάτια, καθώς οι τιμές θα είναι άκρως φιλολαϊκές.

Πηγή: sportrikala.gr