Στο πλευρό του Πιερικού/Αρχελάου τα Mediterranean Hotels

O όμιλος Mediterranean Hotels υποστηρίζει για άλλο ένα χρόνο την προσπάθεια του Πιερικού/Αρχελάου στη Β’ Εθνική, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση του συλλόγου της Κατερίνης. Ο όμιλος Mediterranean Hotels www.mediterraneanhotels.gr με ιδιοκτήτες την Ευαγγελία Ξυπτερά – Λάμπρου και τον Βασίλη Λάμπρου, είναι από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις στη Βόρεια Ελλάδα με δραστηριότητα στον ξενοδοχειακό χώρο της Πιερίας, που κατόπιν μιας μακράς και επιτυχημένης πορείας στον τομέα του τουρισμού, έχει αναπτυχθεί σήμερα σε αλυσίδα τεσσάρων ξενοδοχείων και αποτελείται από τα ξενοδοχεία: Village, Princess, Resort στην Παραλία Κατερίνης καθώς και το ξενοδοχείο Olympus στο Λιτόχωρο.

Το πεντάστερο ξενοδοχειακό συγκρότημα Mediterranean Village Hotel & Spa αποτελεί τη ναυαρχίδα των ξενοδοχείων “Mediterranean”. Το ξενοδοχείο “Mediterranean Village & Spa”, λειτουργεί όλο το χρόνο και διαθέτει 176 δωμάτια από τα οποία 12 Σουίτες και 43 Superior, καθώς και ένα πλήρως εξοπλισμένο συνεδριακό κέντρο, με δυνατότητα εκδηλώσεων από 10 έως και 1000 άτομα. To “Mediterranean Village Ηotel & Spa” είναι ένα συγκρότημα με κάποια ιδιαίτερα μοναδικά χαρακτηριστικά. Είναι κτισμένο πάνω στη θάλασσα σε μια πανέμορφη ακτή 700 μέτρων. Αυτή η μοναδικότητα επιτρέπει σε όλα τα δωμάτια να έχουν θέα την απέραντη γαλάζια θάλασσα του Θερμαϊκού. Εκτός από τη θάλασσα στα ανατολικά του ξενοδοχείου δεσπόζει ο Όλυμπος και έτσι ο επισκέπτης από κάθε σημείο του ξενοδοχείου νιώθει τη σκιά του.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Μediteranean Hotels κ. Βασίλης Λάμπρου δήλωσε σχετικά: «Η χορηγία αυτή αποτελεί χαρά και τιμή για τον όμιλο. Χτίζοντας πάνω στη συνεχή παρουσία μας στην Πιερία, είμαστε υπερήφανοι που συνεχίζουμε να στηρίζουμε τα όνειρα και την προσπάθεια της ομάδας, μιας ομάδας που τα τελευταία χρόνια έχει κάνει μεγάλα και αξιόλογα βήματα προόδου. Ο Πιερικός Αρχέλαος ένας από τους πιο αναπτυσσόμενους συλλόγους μπάσκετ στην Ελλάδα, φιλοδοξεί να πάρει σύντομα τη θέση που του αξίζει στο ελληνικό μπάσκετ. Εμείς από την πλευρά μας φιλοδοξούμε να πραγματοποιήσουμε μια ουσιαστική σχέση που θα αντέξει σε βάθος χρόνου. Η ομάδα του Πιερικού Αρχελάου έχει όλα αυτά τα στοιχεία που την κάνουν πραγματικά αξιόλογη. Έτσι, στηρίζουμε τους στόχους της με την υποστήριξή μας και για τη νέα χρονιά».