Γιορτή για τους Ικάρους, τιμήθηκε ο Μακαράς

Μετά το επίσημο, ήρθε και το ανεπίσημο αγωνιστικό τέλος για τη σεζόν για τους Ικαρους. Οι Σερραίοι μπροστά σε 800 περίπου φίλους τους, ηττήθηκαν από τον ΠΑΟΚ με 65-82, σε φιλικό παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε για φιλανθρωπικό σκοπό καθώς μέρος των εσόδων θα δοθεί στο σύλλογο «Σερραίες Μανούλες».

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε παίζοντας καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά το σκορ είχε μικρή σημασία. Περισσότερο είχαν τα χαμογελαστά πρόσωπα των φιλάθλων και ιδιαίτερα των μικρών παιδιών που υπήρχαν στο γήπεδο.

Τιμώμενο πρόσωπο ο Μακαράς

Ένας φίλος από τα παλιά, βρέθηκε σήμερα το απόγευμα στις Σέρρες και δίπλα στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Ο Γιώργος Μακαράς, Σερραίος στην καταγωγή, ήταν ένα από τα τιμώμενα πρόσωπα στον φιλικό αγώνα του ΠΑΟΚ με τους Ικάρους Σερρών.

Το Κυπελλούχο Ευρώπης (1991), αλλά και Πρωταθλητή Ελλάδας (1992) με τον ΠΑΟΚ Γιώργο Μακαρά, τίμησαν πριν από την έναρξη του φιλικού αγώνα, τόσο η ΚΑΕ ΠΑΟΚ, όσο και οι Ίκαροι Σερρών. Τον Μακαρά μάλιστα τίμησαν δύο πρώην συμπαίκτες του στον ΠΑΟΚ, ο πρόεδρος της ΚΑΕ Μπάνε Πρέλεβιτς, που του παρέδωσε μία φανέλα με το όνομά του και με τον αριθμό «15» τον οποίο φορούσε στα χρόνια που αγωνίστηκε στην ομάδα και ο τεχνικός διευθυντής Νίκος Σταυρόπουλος που του έδωσε μία εντυπωσιακή κορνίζα με τον Μακαρά να σουτάρει σε μία φάση από τον τελικό της Γενεύης.

Πριν από την έναρξη του φιλικού, τιμήθηκαν και ο Βαγγέλης Μαργαρίτης με τον Γιώργο Θεοδωράκο για τη συμμετοχή τους στην πορεία του Ικάρου στην περσινή σεζόν, ενώ ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Βαγγέλης Γαλατσόπουλος έδωσε μία ασπρόμαυρη μπάλα στον πρόεδρο των Ικάρων Άρη Αθανασιάδη. 

ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ – ΠΑΟΚ 65-84
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 16-13, 31-26, 50-58, 65-82
ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ (Καμαράκης): Συμεωνίδης 10 (1), Τότσιος 17, Νικολούδης 12 (2), Βοϊβατόπουλος 7, Ιωσηφίδης, Καπινιάρης 12, Λαφτσής 3 (1), Τράκας, Χατζηανδρέου 2, Παπαδόπουλος, Καμπερίδης 2.
ΠΑΟΚ (Μαρκόπουλος): Νικολόπουλος 3 (1), Αμπαράς 3 (1), Χαραλαμπίδης 14 (2), Κασελάκης 7 (1), Θεοδωράκος 10 (2), Γκάτζιας, Δέδας 16 (4), Μαργαρίτης 4, Παπαδόπουλος 14, Τσαϊρέλης 7, Καλλές 2, Κόνιαρης 2.