Το θέμα της παραμονής του Μάρκου Κολώκα στο Ψυχικό είχε λήξη εδώ και λίγες μέρες (OK με τον Κολώκα, κοντά σε Πέτρουλα και Παπανικολάου) καθώς το τυπικό σκέλος είχε ολοκληρωθεί. Σήμερα, ο νεοφώτιστος σύλλογος ανακοίνωσε και τυπικά την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Η ανακοίνωση:

«Η Α.Ε. Ψυχικού ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Μάρκο Κολώκα (36, 2μ03) για ακόμα μία χρονιά. Ο Μάρκος Κολώκας υπήρξε εκ των βασικών συντελεστών στην πορεία της ομάδας μας στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας που συνδυάστηκε με την κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλητή στο Νότιο Όμιλο.

Ο έμπειρος πάουερ φόργουορντ έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν σε Αμύντα (1998-01), Μακεδονικό (2001-04), Μαρούσι (2004-07), ΑΕΛ (2007-08), Ολύμπια Λάρισας (2008-09), Πανελλήνιο (2009-11) και Νέα Κηφισιά (2011-12), πριν μετακινηθεί στην ομάδα μας πέρσι το καλοκαίρι.

Μιλώντας για την παραμονή του στο Ψυχικό, ο Μάρκος Κολώκας είπε: «Ήταν δεδομένο για μένα ότι θα συμφωνήσω με την ομάδα. Το είχαμε ξεκαθαρίσει πολύ νωρίς με τη διοίκηση και τον προπονητή. Ήμουν μέλος της ομάδας που έκανε κάτι το φανταστικό στη Β’ Εθνική την περσινή σεζόν και αφού μου ζητήθηκε να ανανεώσω δεν μπορούσα να μην συνεχίσω αυτή την προσπάθεια. Εύχομαι να έχουμε υγεία και να πετύχουμε κάτι καλό».