Χατζηκυριακίδης: «Θα παρουσιαστούμε έτοιμοι για τις προκλήσεις»

Η πρώτη εβδομάδα προετοιμασίας ολοκληρώθηκε για τους Μαχητές Δόξα Πεύκων και ο Λευτέρης Χατζηκυριακίδης σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου φάνηκε αισιόδοξος πως η ομάδα του θα ανταπεξέλεθει στις προκλήσεις.

«Διανύσαμε την πρώτη εβδομάδα της προετοιμασίας μιας χρονιάς, που η ομάδα έχει σαν στόχο μια καλή πορεία, την καθιέρωσή της στην Κατηγορία αλλά και ταυτόχρονα την προώθηση και ανάδειξη νεαρών παικτών που κατά την άποψή μας, αποτελεί και τον πρωταρχικό στόχο της ομάδας.

Φυσικά για να γίνει αυτό θα ακολουθηθεί πορεία πάνω σε συνθήκες πρωταθλητισμό. Ο σύλλογος λειτουργικά με την αμέριστη συμπαράσταση της διοίκησης, κινείται εξαιρετικά σε αυτό το επίπεδο, κάτι το οποίο έχουν αντιληφθεί οι αθλητές και δίνουν όλοι τον καλύτερό τους εαυτό. Στο τέλος της δεύτερης εβδομάδος θα δοθεί και το πρώτο φιλικά που θα βγουν τα πρώτα συμπεράσματα. Υπάρχει πολύ δρόμος μπροστά μας αλλά με ειλικρίνεια, επικοινωνία και πίστη στο πλάνο πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να παρουσιαστούμε έτοιμοι για τις προκλήσεις της Κατηγορίας».