Καστρίτης: «Ακόμη πιο σκληρή δουλειά»

kastritisO Αρκαδικός μπήκε με το… δεξί στη νέα σεζόν, αφού νίκησε τον Φίλιππο Βέροιας στον 1ο γύρο του κυπέλλου. Αυτό που προέχει βέβαια είναι να συνεχιστεί ο καλός ρυθμός που έχει η ομάδα της Τρίπολης στην προετοιμασία, η οποία βρίσκεται ακόμα στα μέσα του δρόμου. Για όλα αυτά μίλησε ο Γιάννης Καστρίτης στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ…

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τη νίκη επί του Φίλιππου Βέροιας στο Κύπελλο:

«Ήταν ένα παιχνίδι, πριν καν φτάσουμε στο μέσον της προετοιμασίας μας, οπότε το αποτέλεσμα σίγουρα δεν παίζει τόσο σημαντικό ρόλο. Δεν υπάρχει λόγος να σταθούμε σε αυτό περισσότερο από όσο πρέπει. Η νίκη μας δίνει μία ψυχολογική ώθηση για τη συνέχεια αλλά ακόμα είναι νωρίς τόσο για εμάς όσο και για τις άλλες ομάδες. Εμείς θέλουμε να σκύψουμε το κεφάλι και να συνεχίσουμε με ακόμη πιο σκληρή δουλειά καθημερινά μέσα στο γήπεδο. Έχουμε πολλά πράγματα να προσθέσουμε και βελτιώσουμε στο παιχνίδι μας τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση».

Για το ρόστερ που στελεχώθηκε:

«Και φέτος έγινε μία τεράστια προσπάθεια από τους ανθρώπους της διοίκησης ούτως ώστε η ομάδα να εμφανιστεί όσο το δυνατόν με πιο πλήρες ρόστερ στο πρωτάθλημα. Τα οικονομικά δεδομένα γνωρίζουμε καλά ότι είναι πολύ δύσκολα για μία ακόμη χρονιά. Γνωρίζοντας τις δυσκολίες είμαστε χαρούμενοι που καταφέραμε να έχουμε αυτά τα παιδιά ως συνεργάτες στην προσπάθεια μας. Πλέον μας μένει να κάνουμε μία προσθήκη ακόμα και πάντα σε συνεργασία με την διοίκηση θα προσπαθήσουμε να κάνουμε την καλύτερη δυνατή επιλογή».

Για την πορεία της προετοιμασίας και τους στόχους που υπάρχουν:

«Η προετοιμασία κυλά ομαλά και βάσει προγράμματος. Είναι σημαντικό να μην έχουμε τραυματισμούς ώστε να μπορούμε να δουλεύουμε καθημερινά στο γήπεδο. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από τη διάθεση που δείχνουν μέχρι στιγμής τα παιδιά γιατί αυτό σχετίζεται άμεσα με τους στόχους της ομάδας.

Στην παρούσα φάση μπορούμε να έχουμε μόνο το βραχυπρόθεσμο στόχο που δεν είναι άλλος από το να δίνουμε το 100% κάθε στιγμή και σε κάθε προπόνηση. Μόνο αυτό υπάρχει στο μυαλό μας και πάνω σε αυτό το σκεπτικό θέλουμε να χτίσουμε την αγωνιστική μας φιλοσοφία».