Αμφίρροπες αναμετρήσεις στη συμπρωτεύουσα

ball-periergiΝα διατηρήσει τις αποστάσεις από τους συνδιεκδικητές του και αν μπορέσει να τις μεγαλώσει, έχει ως στόχο το Ανατόλια στον αγώνα της 21ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου με τον Εθνικό και έχει πάρα πολλές ελπίδες να το πετύχει. Η ομάδα της Αλεξανδρούπολης παρά τη προσπάθεια της δεν μπόρεσε να προλάβει το «τρένο» της παραμονής κάτι το οποίο ευελπιστεί να πετύχει η ΜΕΝΤ η οποία μόνο εύκολη αποστολή δεν έχει αφού «δοκιμάζεται» μέσα στην «καυτή» έδρα του Ιωνικού Ιωνίας όπως ακριβώς και οι Τιτάνες Δράμας που θα αγωνιστούν κόντρα στον Μαντουλίδη.

Η Ευκαρπία έχει διπλό στόχο στον αγώνα με τον Ζέφυρο με τον ένα να συνδέεται αυτόματα με το άλλο. Ο πρωταρχικός είναι φυσικά να επιστρέψει η ομάδα στις νίκες βάζοντας έτσι ταυτόχρονα «φρένο» στο νικηφόρο σερί των παικτών του Γιώργου Κοντονάσιου.

Τη νίκη που θα τη βοηθήσει να παραμείνει στη πρώτη τριάδα θα διεκδικήσει η Ασπίδα Ξάνθης στην αναμέτρηση με την Αγ. Βαρβάρα Καβάλας ενώ η Κομοτηνή θέλει να πετύχει την τέταρτη συνεχόμενη της επιτυχία κερδίζοντας και μέσα στον Μακεδονικό. Παρακολουθώντας πάντα με ενδιαφέρον ότι γίνεται στη πρώτη τριάδα στην οποία και ευελπιστεί να μπει.

To πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής:

Μακεδονικός – Κομοτηνή (Μακεδονικού, 18:00)
Ευκαρπία – Ζέφυρος  (Ευκαρπίας, 18:00)
Τιτάνεες Δράμας – Μαντουλίδης (ΔΗΓΑ Δράμας, 18:00)
Ανατόλια – Εθνικός Αλ/πολης (Ανατόλια, 16:00)
Ιωνικος Ιωνίας – ΜΕΝΤ (Ιωνίας, 18:00)
Ασπίδα Ξάνθης – Αγ. Βαρβάρα (Εύμοιρου, 18:00)