Τσάπας: «Πανέτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις»

tsapasΗ ομάδα που φέτος τάραξε τα νερά, τόσο κατά την περίοδο των μεταγραφών στη Γ εθνική, όσο και με θέαμα και τις αξέχαστες σκηνές που πρόσφερε εντός γηπέδου, τώρα καλείται να δώσει ίσως ένα από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια της σεζόν απέναντι σε… ομοίους της. Ο λόγος για το Φάρο Κερατσινίου, ο οποίος ψάχνει το ένα και μοναδικό θετικό αποτέλεσμα που θα κλειδώσει και μαθηματικά την άνοδο. Μετά από δύο συνεχόμενες ατυχίες με Ηρόδοτο και Κρόνο, η επομένη ευκαιρία του είναι αυτή της Κυριακής (6/4), στην Κύμη, με την πρωτοπόρο του ομίλου.

Σε ένα ματς, όπου ο πρώτος σκόρερ της ομάδας και τρίτος του ομίλου Κατσούφας (291π.), ο mr 3pointer Καραλής, ο air -Λύκος (Λυκογιάννης) και ο έμπειρος Κερασοβίτης καλούνται να πάρουν την ομάδα από το χέρι και να κάνουν ότι έκαναν…. μέχρι σήμερα, όπως εξηγεί σε δηλώσεις του, ο πρόεδρος του συλλόγου Βαγγέλης Τσάπας. Χωρίς άγχος αλλά με πάθος να παλέψουν και για πρώτη φορά στις μεταξύ τους αναμέτρηση για να βγουν εκείνοι νικητές.

Οι δηλώσεις του Βαγγέλη Τσάπα για το ντέρμπι της Κυριακής: «Μετά την απογοητευτική, για τη δυνατότητα αυτής της ομάδας εμφάνιση στο παιχνίδι με τον Κρόνο την περασμένη Κυριακή, έχουμε την ευκαιρία να παίξουμε ένα μεγάλο ντέρμπι σε μια έδρα που θα έχει βάλει τα γιορτινά της για την επιτυχία της να ανεβεί στην Β΄ εθνική. Εμείς είμαστε πανέτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις που δημιουργεί ένα τέτοιου επιπέδου ματς και να πάρουμε τη μια νίκη που χρειαζόμαστε για να ανέβουμε κι εμείς μαθηματικά.

Η Κύμη μέχρι στιγμής έχει αποδείξει μέσα στο γήπεδο ότι είναι η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας και πιστεύω ότι είναι πρόκληση για τους παίχτες μας να κερδίσουν αυτό το παιχνίδι και να κερδίσουν εκτός από την άνοδο και τις εντυπώσεις»μ είπε ο πρόεδρος του Φάρου και συνέχισε: «Στο πρώτο γύρο η φιλοξενία μας στους σνθρώπους της Κύμης ήταν άψογη και περιμένουμε κι εμείς κάτι ανάλογο. Το παιχνίδι αυτό να είναι αντάξιο του επιπέδου και των δύο ομάδων και των προσπαθειών που έχουν γίνει κι από τις 2 ομάδες ώστε να φτάσουν σήμερα εδώ».