Αγγελακόπουλος: «Η ομάδα τώρα αρχίζει να ρολάρει»

aggelakopoulosΤην πεποίθηση του πως από εδώ και πέρα η Καβάλα θα αρχίσει να ρολάρει και να δείχνει τις δυνατότητες της εξέφρασε στη συνέντευξη που παραχώρησε στο επίσημο σάιτ του συλλόγου ο Βασίλης Αγγελακόπουλος.
 
-Πως είδες το ξεκίνημα της ομάδας σε αυτές τις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές;
 
– “Κοιτάξτε εμείς περάσαμε ένα περίεργο καλοκαίρι και ξαφνικά βρεθήκαμε να παίζουμε Α2 αφού είχαμε δικαιολογημένες προσδοκίες για την Α1. Το πρωτάθλημα φέτος ειναι πιο ανταγωνιστικό και θεωρώ, όπως φάνηκε άλλωστε απο τις πρώτες αγωνιστικές πως πολλές ομάδες θα διεκδικήσουν τις δυο προνομιούχες θέσεις. Εμεις τώρα θα αρχίσουμε να ρολαρουμε”.
 
-Οι 4 εκτός απο τους 6 πρώτους αγωνες συνιστούν ενα πολυ δύσκολο ξεκινήσαμε. Πέρυσι η ομάδα είχε τρεις ήττες στην αρχή και αυτο την κυνηγούσε μέχρι τέλος…
 
– “Το πρόγραμμα σίγουρα είναι δύσκολο όμως οι καλές ομάδες εκεί ξεχωρίζουν. Έχουμε την ποιότητα και την εμπειρία να κερδίζουμε τα δύσκολα ματς”.
 
-Που νομίζεις θα κριθεί η άνοδος;
 
-“Στην έδρα! Δεν πρεπει να χάσουμε ούτε ενα ματς. Πέρυσι είχαμε χάσει απο την ΑΕΚ, εάν δεν είχαμε χάσει εκείνο το ματς η ΑΕΚ θα έπαιζε αλλιώς στο τέλος με την Αμαλιάδα-και ίσως είχαμε διαφορετική εξέλιξη…
Εκτός έδρας φυσικα να κερδίσεις παράλληλα οσα περισσότερα ματς μπορείς. Ειναι ενα πρωτάθλημα που κάθε ήττα μετράει.
Σωστά λέγεται πως ειναι Μαραθώνιος και όχι σπριντ! Στο τέλος θα ξεχωρίσουν οι καλοί και ευελπιστούμε να ήμαστε εμείς που φέτος θα πανηγυρίσουμε”.