Δεν θα μπορούσε να κλείσει με καλύτερο τρόπο ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος αφού η 15η αγωνιστική είναι… όλα τα λεφτά! Οπου και να πας… Αθήνα, Λαύριο, Αμαλιάδα, Πάτρα βλέπεις τη μία αναμέτρηση πιο ενδιαφέρουσα από την άλλη.
Αναλυτικά:

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ – ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ (Ν. Ερυθραίας, 17:30)

Τόσο ο Πανερυθραϊκός όσο και ο Αρκαδικός θέλουν επιστροφή στις νίκες με τις δύο ομάδες να μετρούν τρεις σερί ήττες. Η ομάδα του Δημήτρη Χοχουλή χρειάζεται τους δύο βαθμούς για να απομακρυνθεί από τη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ και ο σύλλογος της Τρίπολης θέλει πάση θυσία τη νίκη για να παραμείνει στα υψηλά… πατώματα.

ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ – ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ (Λαγκαδά, 17:30)

Επειτα από δύο μήνες ο Ερμής θα αγωνιστεί μπροστά στον κόσμο του, γεγονός που σκοπεύει να εκμεταλλευτεί απέναντι στους Ικαρους Σερρών.  Οι «κυανοκότρινοι» στοχεύουν στην έκτη σερί νίκη τους, η οποία θα συνεχίζει να τους φέρνει στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Το ευχάριστο και για τους δύο συλλόγους είναι ότι θα παραταχθούν πλήρεις.

ΑΕΚ ΑΡΓΟΥΣ – ΡΕΘΥΜΝΟ (Αργους, 17:30)

Δύσκολο έργο έχει η ΑΕΚ Αργους καθώς αντιμετωπίζει το Ρέθυμνο που δεν έχει τίποτα άλλο στο μυαλό του εκτός από τη νίκη, αφού στο αντίθετο αποτέλεσμα αφήνει μόνους τους Ικάρους στη δεύτερη θέση. Πονοκέφαλος ωστόσο, αποτελεί για τον Κώστα Οικονομάκη το κατά πόσο θα μπορέσει ο Ιβάν Καρτέλο να ενισχύσει την ομάδα, αφού δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του.

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ – ΚΑΟΔ (Β’ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ, 17:30)

Εδώ τα λόγια είναι περιττά. Αναμφίβολα το ντέρμπι της αγωνιστικής με τον Πανελευσινιακό να θέλει τη νίκη για να μην χάσει πολύτιμο έδαφος, ενώ ο ΚΑΟΔ για να συνεχίσει να έχει τον… αέρα των τριών βαθμών από τους δεύτερους (Ικαρους, Ρέθυμνο). Για ακόμα μία φορά η ομάδα του Γιώργου Σκαραφίγκα δεν θα είναι πλήρης, αφού Αλέξανδρος Σιγκούνας και Δημοσθένης Αβραμίδης δεν έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμών τους, ενώ από την αντίπερα όχθη πρόβλημα αντιμετωπίζει και ο Βασίλης Κιτσούλης.

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΤΡΩΝ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ (Ροϊτικων, 17:30)

Τα βλέμματα των Πατρινών είναι στραμμένα σε αυτό το παιχνίδι. Αν και όπως όλα δείχνουν το παιχνίδι θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, με τις επίσημες ανακοινώσεις να αναμένονται σήμερα. Οσο αφορά το αγωνιστικό κομμάτι εκτός έχει τεθεί από την πλευρά των «μαλανόλευκων» ο Γιάννης Ψαθάς, ο οποίος θα παραμείνει εκτός για 20 ακόμα περίπου μέρες.

ΛΑΥΡΙΟ – ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ (Λαυρίου, 17:30)

Αλλο ένα παιχνίδι «φωτιά» και για τις δύο ομάδες. Το μεν Λαύριο θέλει και να επιστρέψει στις νίκες, αλλά και να κρατήσει το αλώβητο στην έδρα του και να παραμείνει στις υψηλές θέσεις τις βαθμολογίας. Ο δε Πιερικός χρειάζεται τους δύο βαθμούς για να διατηρηθεί μακριά από τις θέσεις του υποβιβασμού.

ΝΗΑΡ ΗΣΤ – ΑΜΥΝΤΑΣ (Νήαρ Ηστ, 17:30)

Ολα ή τίποτα θα μπορούσε να είναι ο τίτλος του παιχνιδιού για τη Νήαρ Ηστ, η οποία πρέπει να πάρει τη νίκη πάση θυσία για να αναπτερώσει τις ελπίδες της για παραμονή. Από την άλλη, ο Αμύντας θέλει να… επεκτείνει τις νίκες του και να απομακρυνθεί περισσότερο από τη ζώνη του υποβιβασμού.

ΚΟΡΟΙΒΟΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ – ΠΑΓΚΡΑΤΙ (Αμαλιάδας, 17:00)

Θα μπορούσε να θεωρηθεί και ντέρμπι παραμονής. Κόροιβος και Παγκράτι έχουν 18 και 19 βαθμούς αντίστοιχα και η νίκη και για τους δύο αποτελεί μονόδρομος για να έχουν ελπίδες για την παραμονή στην κατηγορία. Το θετικό για τους «ροσονέρι» είναι ότι επιστρέφει μετά από δύο αγωνιστικές ο Νίκος Μίχαλος.