Κακαλιάς: «Καλό για το πρεστίζ του Πόλις»

kakaliasΣτο σκληρό πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη, ενώ από χθες βρίσκεται και στο final 4 του Κυπέλλου της ΕΣΚΑΝΑ. Το Πόλις είναι από τις πλέον υπολογίσιμες ομάδες του θεσμού και ο τεχνικός της ομάδας, Παναγιώτης Κακαλιάς, μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ (sepk.gr) για την δύσκολη νίκη στην παράταση (78-72, 68-68κ.α) επί των εφήβων του Ικάρου Καλλιθέας, για τους στόχους που υπάρχουν αλλά και για την θετική μέχρι τώρα πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά:
Για τη νίκη πρόκριση επί των εφήβων του Ικάρου Καλλιθέας
“Έγινε ένα ντέρμπι. Παίξαμε κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα και είμαι σίγουρος ότι το μέλλον ανήκει σε αυτά τα παιδιά του Ικάρου. Παρά το νεαρό της ηλικίας τους έδειξαν ότι έχουν εμπειρία και μπασκετικό θράσος. Τους αξίζουν συγχαρητήρια. Μπράβο, όμως, αξίζουν και στους δικούς μας παίκτες γιατί ξέραμε ότι ο Ίκαρος για να φτάσει μέχρι εδώ χρειάστηκε να αποκλείσει δύο ομάδες Α’ ΕΣΚΑΝΑ. Είμαστε ευχαριστημένοι που καταφέραμε να κερδίσουμε γιατί η εβδομάδα που προηγήθηκε δεν βγήκε το προπονητικό πρόγραμμα όπως θα θέλαμε εξαιτίας των εορτών αλλά και κάποιων τραυματισμών. Ελπίζουμε από αύριο να είμαστε και πάλι όλοι μαζί για να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι με τον Αρχάγγελο”.

Για την παρουσία του Πόλις στο final 4 του Κυπέλλου ΕΣΚΑΝΑ και τους στόχους που έχει:
“Από την πρώτη φάση βλέπουμε το Κύπελλο σοβαρά γιατί είναι καλό για το πρεστίζ του συλλόγου. Είμαστε μία από τις ιστορικές ομάδες του Πειραιά, μας αρέσει να παίζουμε στο Κύπελλο και τιμούμε τον θεσμό και την διοργανώτρια αρχή. Περιμένουμε με μεγάλη αγωνία να συμμετάσχουμε στο final 4. Στον ημιτελικό θα βρούμε ή τον Πρωτέα ή τον Μίλωνα, όμως όποιος από τους δύο κι αν προκριθεί γνωρίζουμε ότι είναι καλή ομάδα, οπότε θα αντιμετωπίσουμε το ματς σαν ένα κρίσιμο αγώνα πρωταθλήματος”.

Για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής:
“Μέχρι τώρα είμαστε ευχαριστημένοι γιατί η χρονιά έχει κυλήσει πολύ καλά για εμάς. Σε έναν δύσκολο όμιλο και πρωτάθλημα καταφέρνουμε να είμαστε στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας δείχνοντας ένα πολύ ανταγωνιστικό πρόσωπο. Αυτή την ανταγωνιστικότητα θέλουμε να διατηρήσουμε και στον δεύτερο γύρο. Δεν θέλουμε να μιλάμε για άνοδο παρότι είμαστε στην τρίτη θέση γιατί το καλοκαίρι δεν χτιστήκαμε με αυτές τις βλέψεις κι αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μας λείπει λίγο βάθος στον πάγκο. Φυσικά αν στο τέλος έρθει κάτι τέτοιο θα είναι ευπρόσδεκτο, όμως μέχρι τότε εμείς συνεχίζουμε με μοναδικό στόχο να παρουσιαζόμαστε ανταγωνιστικοί σε κάθε αγώνα”.