Κολτσιδοπουλος: “Θα μιλήσουν τα αποτελέσματα”

Μια εβδομάδα πέρασε από την οριστικοποίησης της απομάκρυνσης του Γιώργου Βελισσαρακου από τον πάγκο της Χαλκίδας, μετά από προσωπική απόφαση του προέδρου της ομάδας Τάσο Κολτσιδοπουλου και τα χαρτιά της υπόθεσης παραμένουν ακόμα ανοιχτά. Ο πρώην τεχνικός του ΓΠΣΧ μίλησε για πρώτη φορά μετά την αποχώρηση του σε τοπική εφημερίδα της Εύβοιας με αιχμηρές εκφράσεις προς τον ισχυρό άνδρα του συλλόγου. Ομως, η απάντηση δεν άργησε να έρθει καθώς μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ομάδας ο πρόεδρος απάντησε στα σχόλια του πρώην κόουτς.

Αναλυτικά:
“Κανενα σχολιο σε ολα τα λεγομενα του κ.Βελισσαρακου.επειδη προσωπικα πιστευω οτι εαν απαντησω , μπορει να εχω να πω πολλα , αλλα θα καταντησω γραφικος , θα αφησω να μιλησουν τα αποτελεσματα αυτης της ομαδας στο τελος της περιοδου , και τοτε ολος ο κοσμος του μπασκετ στη χαλκιδα θα μπορεσει να κρινει .

Εαν πραγματικο αποδειχθει εκ του αποτελεσματος οτι ειχα αδικο ,θα αναλαβω τις ευθυνες μου .γιατι αυτη η ομαδα “στηθηκε” με το μεγαλυτερο οικονομικο μπατζετ σε ολοκληρη τη γ΄εθνικη και αγωνιζεται μονο για πρωταθλητισμο και οχι για να “σωνει” απλα την κατηγορια.!!!Και αυτοι που το καταλαβαινουν και το πιστευουν απο τους προπονητες , τους παικτες αλλα και τους διοικουντες , συνεχιζουν την προσπαθεια μεχρι το τελος!!!!

Επισης πρεπει να καταλαβουν καποιοι , οτι υπαρχει ο αθλητισμος που γινεται μονο για χομπυ και δεν εχει κανενα κοστος , (στις τοπικες κατηγοριες ) αλλα υπαρχει και ο πρωταθλητισμος στις εθνικες κατηγοριες , που εχει κοστος οικονομικο για τους διοικουντες αλλα και την αλλαγη πολλες φορες στους “εμμισθους” προπονητες κυριως οταν δεν συγκλινουν οι στοχοι τους !!!!

Το να απολυθει καποιος λοιπον δεν σημαινει οτι δεν ειναι καλος προπονητης , το να διατηρει ομως ενας προεδρος , τον προπονητη της ομαδας του οταν δεν υπαρχει ταυτιση στοχων και φιλοδοξιων , μονο και μονο για συναισθηματικους λογους,  τοτε ειναι κακος προεδρος !!!!”