Ανέλαβε την ευθύνη για τις ήττες ο Μυριούνης

miriounis christos“Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη για τις ήττες και το εννοώ”… Ο Χρήστος Μυριούνης ούτε βρέθηκε με την “πλάτη στον τοίχο”, ούτε άκουσε γκρίνια από κανέναν εκ των ιθυνόντων στον ΑΟ Αγρινίου, για την τρίτη στη σειρά ήττα της ομάδας, ωστόσο ο ίδιος να πάρει θέση και ν΄ αναλάβει την ευθύνη των αποτελεσμάτων. Δεν είναι άλλωστε από τους προπονητές εκείνους που κρύβονται πίσω από το… δάχτυλό τους, ή ψάχνουν για εξιλαστήρια θύματα, αλλά έχει μάθει να βγαίνει μπροστά και να λέει τα πράγματα με τ΄ όνομά τους. Κι αυτό έκανε με μία ξεκάθαρη δήλωσή του στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

“Σήμερα κάναμε τη χειρότερη ήττα μας στο πρωτάθλημα αναμφισβήτητα και την τρίτη συνεχόμενη. Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη για αυτές τις ήττες και το εννοώ. Τα παιδιά φέτος έχουν κάνει μία πολύ μεγάλη προσπάθεια μία πραγματικά πολύ μεγάλη υπέρβαση αφού κατάφεραν σχεδόν από τον 1ο γύρο τον στόχο που είχαμε θέσει από την αρχή της σεζόν που δεν ήταν άλλος από τη παραμονή στη κατηγορία!!! Οπότε μακριά από τα παιδιά οποιαδήποτε ευθύνη για τις τελευταίες εμφανίσεις! Μη ξεχνάμε πως πολλοί μας είχαν φέτος από τα πρώτα φαβορί για υποβιβασμό… Αλλά ευτυχώς τους διαψεύσαμε σύντομα!!! Είμαι περήφανος για την ομάδα που έχω φτιάξει φέτος και μόνο ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ αξίζουν στα παιδιά μου!!!
Οπότε όποιες ευθύνες υπάρχουν για τα τελευταία αρνητικά αποτελεσματα τις έχω ΕΓΩ και μόνο ΕΓΩ!
Ή χρονιά είναι άκρως επιτυχημένη και θα κλείσει έτσι πιστέψτε με!!!
Είμαι περήφανος για εσάς μάγκες και το καταλαβατε και στη κουβέντα που κάναμε απόψε…”, αναφέρει χαρακτηριστικά ο Έλληνας προπονητής.