Σορώτος: «Όλα ανοιχτά με τη ΦΕΑ»

ikaros kalitheasΌταν στα μέσα του περασμένου Γενάρη οι διοικούντες τον Ίκαρο του ανέθεσαν το τιμόνι της ομάδας εκείνος παρότι ήξερε πως τον περιμένει δύσκολο έργο είχε τονίσει: «Είναι μεγάλη τιμή, αλλά και τεράστια πρόκληση να βοηθήσω με την παρουσία μου το φιλόδοξο πρόγραμμα του Ίκαρου για ανάπτυξη των μικρών ηλικιών».

Και το έργο του λίγους μήνες αργότερα δεν άργησε να φανεί. Από το 3-8 και με ένα 9-3 κατάφερε να κάνει το 12-12 και να εξασφαλίσει την παραμονή της ομάδας της Καλλιθέας.

Όλα αυτά για τον Κώστα Σορώτο. Ο πολύπειρος προπονητής, ο οποίος άλλαξε τα δεδομένα και την ψυχολογία των «ερυθρόλευκων» μίλησε στον δημοσιογράφο Ιωάννη Νοταρά λίγα εικοσιτετράωρα πριν το ματς της 25ης αγωνιστικής, του 1ου ομίλου του Νότου, του Ίκαρου εναντίον της ΦΕΑ στο κλειστό του Έσπερου Καλλιθέας.

«Το παιχνίδι της Κυριακής είναι ένα τυπικό παιχνίδι Γ΄ εθνικής στο οποίο όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά», δήλωσε αρχικά ο Σορώτος και πρόσθεσε: «Εμείς έχοντας ξεφύγει και μαθηματικά από τον κίνδυνο του υποβιβασμού θα παίξουμε ελεύθερα έχοντας να διαχειριστούμε την πολύ μεγάλη κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια, αφού ειδικά οι έφηβοι μας παίζουν σχεδόν καθημερινά». Και κατέληξε: «Εύχομαι να γίνει ένα όμορφο παιχνίδι που να το χαρεί όποιος έρθει να το δει».