Φωτίου: «Συνεχίζουμε για την εκπλήρωση των στόχων»

Παρακολουθώντας το παιχνίδι στο κλειστό της Κανήθου ανάμεσα στη Χαλκίδα και τον Εργοτέλη που εξελίχτηκε στην τελευταία περίοδο σε ντέρμπι ένας από τους πολλούς χαλκιδέους φιλάθλους που επέλεξαν να βρεθούν στο γήπεδο την Κυριακή αναφώνησε κατά τη διάρκεια που ο Δήμος Φωτίου εκτελούσε βολές χάνοντας μάλιστα την πρώτη … «Οι μεγάλοι παίκτες τελικά χάνουν τις μεγάλες βολές!» .
Τι ήταν να το πει! Λες και τον άκουσε ο 30χρονος γκαρντ και βάλθηκε να τον διαψεύσει, αφού από εκείνο το σημείο έγινε ο αθλητής  που έκρινε την αναμέτρηση… Σκόραρε 15 κρίσιμους πόντους (από τους 19 σύνολο) χαρίζοντας ουσιαστικά δύο πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα του.

Κάθε λεπτό αντεπίθεσης ανήκαν στον δεινό σκόρερ, ο οποίος φόρτωνε με πόντους τους “κιτρινόμαυρους” αυξάνοντας έτσι το δικό του λογαριασμό μέχρι ότου τον διέκοψε το σφύριγμα της λήξης.

Αφού πανηγύρισαν έξαλα την παρθενικό τους θρίαμβο με τον Δημήτρη Λιόγα, ο σταρ του ΓΠΣΧ μίλησε στο infobasket.gr για την αναμέτρηση, καθώς και για τις προσδοκίες των «μπλε» στο πρωτάθλημα της Γ΄ εθνικής.

“Ξεκινήσαμε πολύ δυνατά το παιχνίδι όμως στο δεύτερο ημίχρονο αγχωθήκαμε αρκετά και αυτό μας οδήγησε σε λάθη που έκαναν το ματς ντέρμπι. Παρόλα αυτά κάναμε καλή δουλειά. Όχι μόνο εγώ, αλλά όλα τα παιδιά και έτσι παρά τις δυσκολίες κατορθώσαμε να κερδίσουμε. ”

Στη συνέχεια ο πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης σχολίασε: “Δουλεύουμε σκληρά στις προπονήσεις και είναι θέμα χρόνου να βγει η προσπάθεια που κάνουμε και έμπρακτα στο γήπεδο. Επιδιώκαμε μια νίκη, ώστε να αναζωπυρωθεί η ψυχολογία μας και αφού κατορθώσαμε να ανταποκριθούμε σε αυτό συνεχίζουμε για την εκπλήρωση των στόχων μας”.