Σορώτος: «Πρέπει να κάνουμε μεγάλη προσπάθεια»

Την επιστροφή του στα θετικά αποτελέσματα, αλλά και τη ρεβάνς θέλει ο Πιερικός Αρχέλαος απέναντι στον Απόλλωνα Πατρών. Στο πρώτο ματς οι «μελανόλευκοι» είχαν επικρατήσει του συλλόγου της Κατερίνης με 68-65.  

«Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας, πολύ χρήσιμο βαθμολογικά στο οποίο πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε. Απέναντί μας έχουμε μια πολύ καλή και ιστορική ομάδα, με μεγάλο όνομα και πολύ καλά δουλεμένη και φέτος. Θα πρέπει να κάνουμε μεγάλη προσπάθεια για να την κερδίσουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κώστας Σορώτος και συνέχισε:

«Πιστεύω ότι δεν θα μας επηρεάσουν ψυχολογικά οι δύο ήττες που κάναμε στα δύο συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια που χάσαμε στο ένα στον πόντο και στο άλλο στο καλάθι. Έχουμε τη βοήθεια του κόσμου μας και από τον οποίο ζητάμε πάλι τη συμπαράστασή του και να σεβαστεί τους αντιπάλους μας, όπως άλλωστε κάνει κάθε φορά».

Ο Πιερικός Αρχέλαος βρίσκεται στην ένατη θέση με 30 βαθμοί, ενώ ο Απόλλωνας στην έβδομη θέση με 32 βαθμούς.

Πόδας: «Αυτό που χρειάζεται η ομάδα είναι η νίκη»

Συνέντευξη στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Κατερίνης παραχώρησε ο πρόεδρος του συλλόγου, Απόστολος Πόδας, ο οποίος μίλησε για το επερχόμενο παιχνίδι με τον Απόλλωνα:

«Προερχόμαστε από δύο ατυχή αποτελέσματα, έστω κι αν αυτά κρίθηκαν στο τέλος και στον πόντο και έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πατρών, μια ιστορική ομάδα που αγωνίζεται στο ίδιο πρωτάθλημα με εμάς. Σίγουρα, αυτό που χρειάζεται η ομάδα είναι η νίκη για να ξεχάσει τις δυο συνεχόμενες εκτός έδρας ήττες, αλλά και να ανασάνει βαθμολογικά. Περιμένουμε και πάλι τον υπέροχο κόσμο μας να είναι το Σάββατο στο κλειστό γυμναστήριο».

Τιμητική πλακέτα στον Κώστα Πετρόπουλο

Την πρόσκληση του Πιερικού Αρχέλαου, για τον αγώνα με τον Απόλλωνα Πατρών αποδέχτηκε μια παλιά μεγάλη δόξα του μπάσκετ και πρώην προπονητής στην Εθνική μας ομάδα, Κώστας Πετρόπουλος.