Στο… μικροσκόπιο του Ζούρου!

Η σεζόν έχει ακόμη αρκετό δρόμο, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι οι παίκτες που θέτουν υποψηφιότητα για να φορέσουν τη φανέλα της εθνικής ομάδας δεν βρίσκονται ήδη στο… μικροσκόπιο του ομοσπονδιακού προπονητή Ηλία Ζούρου. Ο Έλληνας κόουτς, όπως τόνισε στον Sentra 103,3 έχει ήδη αρχίσει να καταστρώνει τα πλάνα του για την εθνική ομάδα.
«Είναι νωρίς ακόμα, αλλά παρακολουθώ όλους τους παίκτες στενά. Βλέπω σε τι κατάσταση βρίσκονται όλοι οι παίκτες, και εντός αλλά και εκτός Ελλάδος. Συλλέγω αρκετές πληροφορίες και έχω μιλήσει με τους συνεργάτες μου, ώστε σιγά σιγά να καταστρώνουμε κάποια πράγματα για το πως και το τι θα κάνουμε. Από εκεί και πέρα κάνουμε μικρά μικρά βηματάκια για να είμαστε έτοιμη την κατάλληλη στιγμή».
Ο Ζούρος, μάλιστα αναφέρθηκε και στον τραυματισμό του Σοφοκλή Σχορτσιανίτη: «Εγώ ανησύχησα πιο πολύ γιατί δεν μπορούσα να μάθω το πόσο σοβαρός ήταν ο τραυματισμός του. Αλλά ευτυχώς, χάρηκα όταν άκουσα ότι ο τραυματισμός δεν είναι τόσο σοβαρός και ότι  σε μια εβδομάδα θα είναι πίσω».