Γερά νεύρα στο παιχνίδι της ρώσικης ρουλέτας…

Γεια σας Χρόνια Πολλά και καλό μήνα

Επιστροφή στη δράση είχαμε το Σάββατο για την Α2 μετά τη διακοπή για την Γιορτή του Πάσχα. Στα παιχνίδια που έγιναν και είχαν ενδιαφέρον βαθμολογικό – για το ποιες ομάδες θα ακολουθήσουν την Νήαρ Ηστ στη Β’ εθνική – δεν υπήρχε καμία τρομακτική εξέλιξη.

Οι ομάδες που κινδυνεύουν εξακολουθούν να παίζουν τη ρώσικη ρουλέτα και προσπαθούν να κρατήσουν τις ελπίδες τους ζωντανές μέχρι το επόμενο πάτημα της σκανδάλης, ελπίζοντας οι αντίπαλοί τους να πέσουν πρώτοι στη γεμάτη θαλάμη.
Γνώμη μου είναι ότι όποια ομάδα καταφέρει να κάνει έστω και μία εκτός προγράμματος νίκη θα παραμείνει στην κατηγορία, ειδικά αν είναι και επί αντιπάλου με τον ίδιο στόχο.
Οι ομάδες της ουράς όμως κρατάνε γερά τις έδρες τους με αποτέλεσμα το “διπλό” να μοιάζει πολύ δύσκολο και η παραμονή φαίνεται ότι θα κριθεί στις ισοβαθμίες.

Στο παιχνίδι της ημέρας: Παγκράτι – Πανερυθραϊκός
Ένα εκπληκτικό παιχνίδι έγινε στο γήπεδο του Μετς. Σεληνιασμένοι μπήκαν οι παίκτες της Ερυθραίας στο πρώτο ημίχρονο διαλύοντας κάθε αμυντικό σύστημα της ομάδας του Παγκρατίου και προηγήθηκε με 16 πόντους διαφορά. Αυτά στο πρώτο ημίχρονο γιατί στο δεύτερο, ποιος είδε το Παγκράτι και δεν το φοβήθηκε, κυριολεκτικά, σε αγωνιστικό χώρο και μη!!!
Η ανάκαμψη ξεκίνησε πρώτα λεπτά από τους φιλάθλους του Παγκρατίου οι οποίοι μετέδωσαν την φλόγα και το πάθος τους για τη νίκη στον προπονητή και τους παίκτες, θυμίζοντάς τους ότι αυτό το ματς είναι ένας από τους 7 τελικούς που έχουν να δώσουν και δεν πρέπει να χαθεί.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι ρόλοι αντιστράφηκαν λοιπόν, με το Παγκράτι να κάνει φοβερή εμφάνιση και να μην αφήνει κανένα περιθώριο στην αντίπαλη ομάδα γυρίζοντας υπέρ του ένα ματς που έμοιαζε χαμένο. Οι παίκτες της Ερυθραίας φανερά επηρεασμένοι από την ατμόσφαιρα, τη μεγάλη καθυστέρηση της έναρξης του δευτέρου ημιχρόνου αλλά και όσα διαδραματίστηκαν στο διάστημα αυτό, άφησαν την όρεξη που είχαν για μπάσκετ… στα αποδυτήρια.

Με αυτά και μ’ εκείνα το Παγκράτι πήρε ένα αποτέλεσμα πολύτιμο για τη συνέχεια, που κυρίως το οφείλει στους φιλάθλους του και το κλίμα που δημιούργησαν, αλλά και μία ακόμα ήττα για το μπάσκετ και τους φίλους του.

Κρίμα
Πετρόπουλος Χρήστος