Συνεχίζει να εμπλουτίζει το ρόστερ του ο Ναύαρχος Βότσης ενόψει της νέας περιόδου, ανακοινώνοντας μία τριπλέτα παικτών. Οι Καραγιαννάκης, Αγριόπουλος και Αγαθός είναι το τριπλό «χτύπημα» που πραγματοποίησε η ομάδα.

Αναλυτικά:

«Ο ΑΠΣ.Ναύαρχος Βότσης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τρεις ακόμα καλαθοσφαιριστές. Πρόκειται για τους Καραγιαννάκη Ανδρέα, Αγριόπουλο Πρόδρομο και Αγαθό Αλέξανδρο.

Ο Ανδρέας Καραγιαννάκης έχει κατακτήσει με τον ΠΑΟΚ το πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων και την τρίτη θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων επίσης έχει υπάρξει αθλητής των:Νεάπολης (Γ΄ Εθνική), ενώ κατέλαβε την τρίτη θέση στην κατηγορία Κ20 με την ίδια ομάδα. Πολύγυρου (Γ΄ Εθνική) της Γέφυρας (B΄ Εθνική), του Ζέφυρου (Γ´ εθνική ) και Πολύγυρου (Β´ εθνική)

Ο Πρόδρομος Αγριόπουλος έχει υπάρξει μέλος του Αχιλλέα Θερμαϊκού από το 2006 έως το 2017, του Αστέρα Πλαγιαρίου 2017-18 ενώ από το 2018 αγωνιζόταν στον Ποσειδώνα Μηχανιώνας.

Ο Αλέξανδρος Αγαθός ήταν αθλητής του Φαίακα έως το 2018, το 2019 αγωνίστηκε στο Σουηδικό πρωτάθλημα ενώ την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στον Αίαντα Ευόσμου.

Η διοίκηση του συλλόγου τους καλωσορίζει στην ομάδα και τους εύχεται ότι καλύτερο στην επερχόμενη αγωνιστική σεζόν».