Τσαουσίδης: “Η επιτυχία από την αποτυχία έχει 1″+1” διαφορά…”

Από τον… καφέ (που αποδείχθηκε πικρός) για τον Θοδωρή Μάμμο, στο viber για τον Λευτέρη Τσαουσίδη! Σίγουρα πρόκειται για πρόοδο από πλευράς ΑΠΑΣ όσον αφορά τον τρόπο λύσης της συνεργασίας με τον προπονητή, με τον τελευταίο που αποπέμφθηκε, τον Τσαουσίδη να μην κρύβει την έκπληξή του για την εξέλιξη. Με το post του να επιβεβαιώνει στο έπακρο τα όσα αναφέραμε στο infobasket.gr σχετικά με τα “γκρίζα σύννεφα” που είχαν δημιουργηθεί μετά τις ήττες από ΦΕΑ και Παπάγου

“Τι είναι το μπάσκετ τελικά ε;!!!
Η επιτυχία από την αποτυχία 1″+1” διαφορά… Ένα δέκατο στην ΦΕΑ και ένα δέκατο με τον Παπάγο!!!”, σχολιάζει στο υστερόγραφο του σχετικού post.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει:
“Μάλιστα!
Χθές το μεσημέρι (Μ.Τετάρτη) τέτοια ώρα έκανα προπόνηση στην ομάδα, ανταλλάξαμε ευχές εν όψη του 4ήμερου ρεπό και δώσαμε ραντεβού για την Δευτέρα…σήμερα το πρωί πήρα μήνυμα στο viber ότι λύνεται η συνεργασία μου με την ομάδα του ΑΠ.Α.Σ.
Τους λόγους που αναφέρονται στο μήνυμα δεν θα τους σχολιάσω…
Θέλω να ευχαριστήσω αυτούς τους ανθρώπους(ξέρουν αυτοί) που στήριξαν και κατάλαβαν πραγματικά την τεράστια προσπάθεια που έγινε αυτήν την σεζόν,σε πολύ δύσκολες συνθήκες και πολλά προβλήματα.
Για τους παίκτες μου τι να πω; Είμαι περήφανος…μόνο αυτό!
Δεν τους αποχαιρετώ…θα τα πούμε από κοντά γιατί όπως ήρθαν τα πράγματα θα πρέπει να επιστρέψω στο νησί να μαζέψω το νοικοκυριό μου…
Καλή Ανάσταση σε όλους… ΥΓΕΙΑ ΜΟΝΟ!!!!
Υ.Γ. τι είναι το μπάσκετ τελικά ε;!!!
Η επιτυχία από την αποτυχία 1″+1” διαφορά…
Ένα δέκατο στην ΦΕΑ και ένα δέκατο με τον Παπάγο!!!”