Ένας ήρθε κι ένας έφυγε στο Μίλωνα, ο οποίος ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιώργου Δουρουντού και τη λύση της συνεργασίας με τον Απόλλωνα Τσόχλα.
Αναλυτικά οι δύο ανακοινώσεις:
«Ο ΑΟΝΣ Μίλων ανακοινώνει με χαρά την έναρξη της συνεργασίας του με τον Γιώργο Δουρουντού, ο οποίος εντάσσεται στο ρόστερ της ανδρικής ομάδας μπάσκετ για την αγωνιστική περίοδο 2025–2026.
Ο Γιώργος Δουρουντούς, γεννημένος στις 25 Νοεμβρίου 1996, αγωνίζεται ως guard (στις θέσεις 1–2) και έχει ύψος 1.91. Πρόκειται για έναν αθλητή με εμπειρία και αγωνιστικό χαρακτήρα, ο οποίος έχει αφήσει το αποτύπωμά του σε αρκετούς ιστορικούς συλλόγους της Αττικής.
Ξεκίνησε την μπασκετική του διαδρομή από τους Αγίους Αναργύρους και στη συνέχεια αγωνίστηκε με επιτυχία στους: Εκπαιδευτήρια Δούκα, Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας, Ένωση Ιλίου, ΑΟ Μελισσίων, Πολυνίκη Αγίας Βαρβάρας, Ποσειδώνα ΑΟΝΨ (μέχρι το 2021), ενώ τα τελευταία χρόνια φόρεσε τις φανέλες του Ίλιου ,του Αιγάλεω και του Πικερμίου.
Η προσθήκη του Γιώργου ενισχύει σημαντικά την περιφερειακή γραμμή της ομάδας μας και είμαστε βέβαιοι ότι θα προσφέρει πολύτιμες λύσεις με την εμπειρία και την αποφασιστικότητά του.
Καλωσορίζουμε τον Γιώργο Δουρουντού στην οικογένεια του Μίλωνα και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες»
———————————————————————————————————————————————
«Ο ΑΟΝΣ Μίλων ανακοινώνει πως ο Απόλλων Τσόχλας δεν θα συνεχίσει στην ανδρική ομάδα μπάσκετ τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Με τον επαγγελματισμό, την ηγετική του παρουσία και την μεγάλη εμπειρία του, ο Απόλλων αποτέλεσε ένα σπουδαίο κεφάλαιο για τον Μίλωνα την περασμένη σαιζόν.
Τον ευχαριστούμε από καρδιάς για την πολύτιμη προσφορά του και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία και ευτυχία στη συνέχεια της διαδρομής του, όποια κι αν είναι η επόμενη σελίδα.
Ο Απόλλων Τσόχλας θα είναι πάντα κομμάτι της οικογένειας του Μίλωνα».