Ηλυσιακός: Συνεχίζει χωρίς τον Μπέμπη

Οι δρόμοι του Ηλυσιακού και του Βαγγέλη Μπέμπη χώρισαν λίγες εβδομάδες πριν από το ξεκίνημα της σεζόν 2025-26.

Η ομάδα των Ιλισίων ανακοίνωσε σήμερα (6/9) ότι ο 30χρονος φόργουορντ (1995, 1.98) δεν θα συνεχίσει να φοράει τα κιτρινόμαυρα. Τη σεζόν 2024-25 ο Μπέμπης ήταν ο 2ος σκόρερ του Ηλυσιακού με 210 πόντους σε 20 αγώνες (10,5 μ.ό.) στο 2ο όμιλο της National League 1.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ BC ανακοινώνει, σε κοινή συναίνεση και με τη σύμφωνη γνώμη διοικησης,αθλητη και προπονητή, τη μη συνέχιση της συνεργασίας του με τον αθλητή Βαγγέλη Μπέμπη για την αγωνιστική περίοδο 2025-26.

Η απόφαση αυτή ελήφθη με αμοιβαίο σεβασμό και εκτίμηση, τόσο από τη διοίκηση όσο και από το τεχνικό επιτελείο, αναγνωρίζοντας την προσφορά και την παρουσία του Βαγγέλη στην ομάδα μας.

Ο σύλλογος τον ευχαριστεί θερμά και του εύχεται κάθε προσωπικη επιτυχία αλλα και στη συνέχεια της καριέρας του».