Ένα από τα μέλη της χάλκινης περσινής ομάδας rising stars ανανέωσε και για τη νέα χρονιά στον Προμηθέα 2014.
Ο λόγος για τον Στέφανο Αλεξανδρόπουλο, τον 18χρονο γκαρντ (2007, 1.96), ο οποίος δεν πήρε καθόλου χρόνο συμμετοχής τη σεζόν 2024-25 στην ανδρική ομάδα, ωστόσο θα έχει ευκαιρίες να το κάνει φέτος.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Ο Οργανισμός του Προμηθέα βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας του με τον αθλητή Στέφανο Αλεξανδρόπουλο, ο οποίος θα συνεχίσει να φοράει τα “πορτοκαλί”, για λογαριασμό του Προμηθέα 2014 στη National League 1 για τη σεζόν 2025-26.
Ο Στέφανος Αλεξανδρόπουλος γεννήθηκε στις 7 Νοεμβρίου του 2007. Έχει ύψος 1,96 μ. και αγωνίζεται στις θέσεις των forward. Είναι από τα ταλαντούχα παιδιά του προγράμματος “ΝΟΥΣ”, που την περασμένη σεζόν συνέβαλε τα μέγιστα στην κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και του ασημένιου στο Rising Stars και ετοιμάζεται για αυτή τη νέα πρόκληση της καριέρας του, σε ένα ιδιαίτερα απαιτητικό πρωτάθλημα.
Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που ο Στέφανος Αλεξανδρόπουλος θα παραμείνει μέλος της οικογένειας του Προμηθέα, του ευχόμαστε να έχει υγεία και να πετύχει όλους τους στόχους του».