“Ως πότε πια;”…

Για “διαιτητικές εφευρέσεις” κάνει λόγο ο Πανερυθραϊκός σε ανακοίνωσή του, με αφορμή την ήττα απ’ την ΑΕΚ Άργους. Όπως μάλιστα τονίζουν το συγκεκριμένο λάθος μπορεί να είναι μεμονωμένο και ανθρώπινο, αλλά ως πότε θα γίνονται;

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης:
«Δεν τα κατάφερε η ομάδα μας και παρά το ότι ανέτρεψε της εις βάρος της κατάσταση, “λύγισε” στο ματς με την Α.Ε.Κ. Άργους (80-75). Το θέμα είναι, βέβαια, πώς φτάσαμε ως εκεί. Με 25” να απομένουν για την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του αγώνα και αφού κερδίσαμε την κατοχή της μπάλας, μετά από βήματα στα οποία υπέπεσε η αντίπαλη ομάδα και με το σκορ στο 69-69, υπήρξε κακή εφαρμογή των κανονισμών από τους ρέφερι.
Κι ενώ θα έπρεπε, βάσει κανονισμών, τα 24 από τα 25” να είναι για τον Πανερυθραϊκό, οι διαιτητές είχαν άλλη άποψη. Ο Πανερυθραϊκός, αντί να έχει ολόκληρη δική του επίθεση 24”, όπως εδικαιούτο, αντ’ αυτού… έπρεπε να συμβιβαστεί με τα 14”, που “εφηύραν” οι διαιτητές. Και όλα αυτά, παρά τις επισημάνσεις και τις φωνές απόγνωσης και διαμαρτυρίας από τον πάγκο μας. Ελπίζουμε και αυτό το γεγονός να… είναι μεμονωμένο και να το πάρουμε ως ανθρώπινο λάθος, αλλά πάλι, πόσα… ανθρώπινα λάθη θα δούμε και να περιμένουμε, πια».