Δέσπος: Κάθε ματς το κοιτάζουμε χωριστά…

Το… κοντέρ των νικηφόρων αγώνων της ΑΕΚ γράφει πλέον έξι κι αυτό δίνει ελπίδες στους κιτρινόμαυρους για την επίτευξη του στόχου τους. Ωστόσο ο εκ των πρωταγωνιστών της Ένωσης στη νίκη επί του Ερμή Λαγκαδά, ο Δημήτρης Δέσπος επιδιώκει να παραμείνει χαμηλά ο πήχυς. «Το γεγονός ότι έχουμε έξι συνεχόμενες νίκες δεν σημαίνει κάτι καθώς χρειαζόμαστε άλλες είκοσι. Εμείς κοιτάζουμε το κάθε ματς ξεχωριστά», σχολίασε με δηλώσεις του στο επίσημο site της ΚΑΕ και συνέχισε:
«Ήμασταν αρκετά σοβαροί σε όλο το παιχνίδι, ενώ και ο Ερμής Λαγκαδά είναι διαφορετική ομάδα εντός έδρας και διαφορετική εκτός, όπως συμβαίνει και με τις περισσότερες ομάδες της επαρχίας».

Για την προσωπική πολύ καλή εμφάνιση που πραγματοποίησε ο ίδιος, συμβάλλοντας ουσιαστικά στο η ΑΕΚ να πάρει διαφορά ασφαλείας από την πρώτη κιόλας περίοδο, ο Δημήτρης Δέσπος σημείωσε: «Δεν έχει να κάνει με το ποιος παίκτης έχει κάθε φορά την καλύτερη απόδοση, έχει να κάνει με την ομάδα σαν σύνολο. Στα προηγούμενα ματς ήταν ο Σκλάβος που μας οδήγησε στη νίκη και σε άλλα ο Βασιλόπουλος» και συμπλήρωσε: «Έχει ξεπεραστεί το μπάσκετ που στηριζόταν στον ένα παίκτη και όσες ομάδες λειτουργούν έτσι ακόμα έχουν σκαμπανεβάσματα στην απόδοση τους. Το καλό είναι ότι εμείς έχουμε αρκετούς έμπειρους παίκτες. Η προσωπική καλή απόδοση του καθενός, έρχεται γιατί υπάρχει το σύνολο. Μετράει το σύνολο και να κερδίζει η ομάδα για να είναι όλα καλά».

Για τον άμεσο στόχο της ομάδας που είναι να συνεχίσει με νίκες μέχρι την διακοπή για τις γιορτές (απομένουν δύο ματς με ΑΕΚ Άργους και Λαύριο) τόνισε: «Τώρα έχουμε το ματς με το Άργος και αυτό θα κοιτάξουμε πρώτα, μετά θα δούμε και το παιχνίδι με το Λαύριο. Το πρωτάθλημα της Α2 είναι παράξενο, δεν σημαίνει κάτι ότι το Άργος είναι τελευταίο. Θα είναι δύσκολο και από εμάς εξαρτάται αν θα τα καταφέρουμε. Το κάθε ματς έχει την δική του βαρύτητα. Το ότι θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο, είναι το μόνο σίγουρο. Όσο περνάει ο καιρός θα είμαστε καλύτεροι τόσο ο καθένας μας ατομικά, όσο και η ομάδα σαν σύνολο».

Τέλος αναφερόμενος στον κόσμο της ΑΕΚ επισήμανε ότι: «Είχαμε το άτυχο γεγονός με την Ελευσίνα, το πληρώσαμε και ευελπιστούμε να μην ξανασυμβεί κάτι ανάλογο. Ο κόσμος είναι ο έκτος παίκτης μας και τον θέλουμε κοντά μας», ενώ για την προσπάθεια που γίνεται φέτος από την διοίκηση είπε: «Σίγουρα η διοίκηση έχει απειρία  αλλά υπάρχει και η καλήπρόθεση. Ό,τι ελλείψεις και προβλήματα υπάρχουν φροντίζει για να λυθούν. Δεν υπάρχει κανένα παράπονο μέχρι τώρα».