«Καταγγέλλουμε την ανεπάρκεια…»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Κρόνος με την οποία καταγγέλλει την ανεπάρκεια των διαιτητών  Ζαγορίδη και Μανιού που διεύθυναν τον αγώνα την Κυριακής με τον Κεραυνό Αιγίου  Παράλληλα,  ο σύλλογος των Ιωαννίνων αναφέρει πως θα ζητήσει την εξαίρεση των δύο ρέφερι από τους αγώνες του σωματείου, ενώ κάνει λόγο για τις φιλότιμες προσπάθειες του Α’ διαιτητή, κ. Ζαγορίδη.

Η ανακοίνωση:

«Μετά τα όσα διαδραματίστηκαν κατά τη χθεσινή ημέρα στον αγώνα της ομάδας μας με τον Κεραυνό Αιγίου,  και νιώθοντας απίστευτη οργή για το έγκλημα που έγινε σε βάρος της ομάδας μας, είμαστε  υποχρεωμένοι να καταγγείλουμε τον διαιτητή του αγώνα κ. Μανιό.

Δεν θα μπούμε σε καταγραφή των φάσεων και των σφυριγμάτων ή μη σφυριγμάτων (το video θα αναρτηθεί στο site της ομάδας και είναι στην διάθεση της ΚΕΔ), μπορούμε όμως να αναφέρουμε χαρακτηριστικά πως το Αίγιο εκτέλεσε 34 ελεύθερες βολές ενώ τα Γιάννενα μόλις 12 !!!, ενώ στο σημείο που κρίθηκε το παιγνίδι δεχτήκαμε τρείς τεχνικές ποινές και μια αποβολή παίκτη (όλες από τον κ. Μανιό).

Δεν θα μπούμε επίσης στην λογική να ζητήσουμε τιμωρίες των διαιτητών κλπ, θέλουμε όμως να τονίσουμε την ανεπάρκεια των διαιτητών του αγώνα κ.κ. Ζαγορίδη και Μανιού, και να ζητήσουμε να μην ξαναχρησιμοποιηθούν στο μέλλον σε αγώνες του σωματείου μας. Καλό βέβαια θα είναι να μην ξαναχρησιμοποιηθούν σε κανέναν αγώνα διότι είναι ικανοί να προξενήσουν ανάλογο κακό και σε άλλες ομάδες.

Πρέπει όμως να ξεχωρίσουμε τις φιλότιμες προσπάθειες που κατέβαλε ο Α΄ διαιτητής κ. Ζαγορίδης να κρατήσει το παιγνίδι, αλλά αν και πρώτος διαιτητής παρασύρθηκε  στην μετριότητα από τον πολύ κακό διαιτητή κ. Μανιό, ο οποίος από ένα σημείο και μετά λειτουργούσε σαν ταύρος σε υαλοπωλείο, όπως επίσης  πρέπει να αναφέρουμε και την προσπάθεια που κατέβαλλε ο κομισάριος του αγώνα κ.  Ανδρίτσος  στην ομαλή ολοκλήρωση του αγώνα».