Τουρνουά Χριστουγέννων αφιερωμένο στους απεργούς

Mε πολύ μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το Χριστουγεννιάτικο τουρνουά Παίδων που οργάνωσε ο Πανελευσινιακός υπό την αιγίδα του Δήμου Ελευσίνας που πραγματοποιήθηκε το διήμερο 28 & 29 Δεκεμβρίου 2011 στο κλειστό Γυμναστήριο της Ελευσίνας «Ανδρέας Δασκαλάκης». Στο τουρνουά πήραν μέρος τέσσερις ομάδες και συγκεκριμένα ο Πανελευσινιακός ΑΟΚ, η Ιεράπετρα, ο Ολυμπιακός Πειραιά και η Εθνική Παμπαίδων.

Το φετινό τουρνουά ήταν αφιερωμένο στα παιδιά των απεργών της Ελληνικής Χαλυβουργίας, που βρίσκονται σε κινητοποίηση εδώ και 2 μήνες. Ο κόσμος που κατέκλυσε το γυμναστήριο προσέφερε εθελοντικά, κατά τη διάρκεια των αγώνων, χρήματα σε ανοικτό ταμείο που οργάνωσε ο Πανελευσινιακός, τα οποία παρεδόθησαν στο Σωματείο Εργαζομένων Ελληνικής Χαλυβουργίας.

Τα αποτελέσματα:

Τετάρτη 28/12

Ολυμπιακός Πειραιά – Α. Ο. Ιεράπετρα 72 – 34

Πανελευσινιακός ΑΟΚ – Εθνική Παμπαίδων 32 – 74

Πέμπτη 29/12

Πανελευσινιακός ΑΟΚ – Α. Ο. Ιεράπετρα 64 – 69

Εθνική Παμπαίδων – Ολυμπιακός Πειραιά 61 – 54

Στο τέλος έγιναν οι απονομές Κυπέλλου στην νικήτρια του τουρνουά Εθνική ομάδα των Παμπαίδων, των μεταλλίων στις 3 πρώτες ομάδες, ενώ διπλώματα δόθηκαν σε όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν με τις ομάδες τους. Τις απονομές έκαναν ο Ομοσπονδιακός Προπονητής Θανάσης Παπαδημητρίου, ο Αντιπρόεδρος της ΕΣΚΑΝΑ Ιωάννης Μακρής και ο Πρόεδρος του Ενιαίου Οργανισμού του Δήμου Ελευσίνας Θανάσης Κριεκούκης.

Η Διοίκηση του Πανελευσινιακού θέλει να ευχαριστήσει όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της ομάδας κι όχι μόνο γέμισαν το γήπεδο αλλά συνεισέφεραν και στο κοινωνικό σκοπό του τουρνουά. Επίσης ευχαριστεί τις ομάδες που έκαναν την μεγάλη τιμή να συμμετάσχουν στο 1ο Χριστουγεννιάτικο τουρνουά του Συλλόγου.

Ευχόμαστε σε όλα τα παιδιά πάντα να αγωνίζονται με αθλητικό πνεύμα και να χαρίσουν στο άθλημα της Καλαθοσφαίρισης όμορφες αθλητικές στιγμές!