Ο… φροντιστής

Καλησπέρα σε όλους (και όλες) τους «εραστές» της Α2.

• Συγγνώμη που επανέρχομαι με τόση καθυστέρηση, αλλά να τι να σας πω ρε παιδιά, δεν είναι αυτή η Α2 που ήξερα. Κανένα σασπένς, καμιά δολοπλοκία, τίποτε που να με εξιτάρει δηλαδή…

Για Παγκράτι και Μπόγο να μην τα ξαναλέμε… Σίγουρη συνταγή για υποβιβασμό και αφανισμό μιας από τις πιο ιστορικές ομάδες του ελληνικού μπάσκετ.
Γι’αυτούς ισχύει το «δεν ήξεραν. Δεν ρώταγαν;». Και ο μεγάλος Σορώτος είναι θαύμα που άντεξε κανά μήνα και κάτι. Η περασμένη συνεργασία του με τον Μπογονικολό είχε διαρκέσει μια εβδομάδα αν θυμάμαι καλά.

• Εκεί που βάζω τα γέλια (αν και είναι για κλάματα) είναι που τον βγάζουν τον Μπογο και στα κανάλια να μιλήσει για εναλλακτικά νομίσματα και τρόπους επιβίωσης από την κρίση. Αν και τώρα που το σκέφτομαι είναι και αυτό μια λύση. Να πληρώσει με «οβολούς» τις στρατιές των φεσωμένων από την Ολυμπιάδα (αλήθεια σε ποια κατηγορία παίζει;)

• Είναι καλός προπονητής ο Λιόγας, αλλά αδικεί τον εαυτό του όταν παρουσιάζεται στις ομάδες σαν πακέτο με χορηγό που θα καλύψει και το δικό του κόστος. Ακόμη χειρότερα όπως στην περίπτωση της ΑΕΚ, που ο χορηγός «κλάταρε» πριν καλά καλά αρχίσει η κούρσα. Και ο Λιόγας μπορεί να την γλύτωσε στην προηγούμενη κρίση, αλλά ήταν φανερό ότι τον περίμεναν στην γωνία. Και η γωνία της Κηφισιάς φαίνεται ότι ήταν πολύ κοφτερή.

• Για το Λαγκαδάς-Πέραμα θυμίστε μου την άλλη Δευτέρα να σας διηγηθώ μια ωραία ιστοριούλα για την προηγούμενη φορά που συναντήθηκαν. Ήταν τελευταία αγωνιστική της σεζόν 2009-10. Άρχισε (που λέει ο λόγος) 5.30 και τελείωσε κατά τις 8 και βρήκε το Πέραμα στην Β’ . Θα την θυμάται και ο Ντίνος. Ήταν και τότε προπονητής του Περάματος.

Ο φροντιστής