Το ενδιαφέρον στην Κρήτη

Για ακόμα μία αγωνιστική η Α2 παρουσιάζει δυνατά και ενδιαφέροντα παιχνίδια με τις ομάδες να παρουσιάζουν ωραίο μπάσκετ. Ας δούμε όμως αναλυτικά τα παιχνίδια:

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ – ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (N. Ερυθραιας, 17:30)

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η αναμέτρηση του Πανερυθραϊκού με τον Πανελευσιανιακό. Το συγκρότημα του Δημήτρη Χουχουλή μπορεί να μην έχει γνωρίσει τη νίκη μέχρι στιγμής, αλλά όμως έχει παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο, ενώ η ομάδα της Ελευσίνας θα παλέψει ώστε να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα.

ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΤΡΩΝ (Τρίπολης, 17:30)

Ιδιαίτερα αμφίρροπη αναμένεται το παιχνίδι του Αρκαδικού με την Ολυμπιάδα. Η ομάδα της Τρίπολης θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να επιστρέψει στις νίκες, ενώ και οι «πορτοκαλί» βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση για να διεκδικήσουν το πρώτο τους «διπλό».

ΡΕΘΥΜΝΟ – ΛΑΥΡΙΟ (ΔΚΓ Ρεθύμνου, 17:30)

Πρόκειται για το ντέρμπι της αγωνιστικής με το Ρέθυμνο ύστερα από την ήττα της περασμένης αγωνιστικής από την Ολυμπιάδα να αναζητά οπωσδήποτε τη νίκη καθώς δεν υπάρχουν περιθώρια απωλειών εντός έδρας. Παράλληλα, το Λαύριο πηγαίνει στην Κρήτη έχοντας τη ψυχολογία στα… ύψη έπειτα από τη νίκη επί του ΚΑΟΔ.

ΚΑΟΔ – ΝΗΑΡ ΗΣΤ (Κραχτίδη, 17:30)

Δύσκολο έργο αναμένεται να έχει στη Δράμα η Νήαρ Ηστ απέναντι στον ΚΑΟΔ. Η ομάδα του Φώτη Τακιανού μετά τη ήττα της περασμένης αγωνιστικής δεν βλέπει άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη κόντρα στην Νήαρ προκειμένου να παραμείνει σε τροχιά ανόδου.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ – ΚΟΡΟΙΒΟΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑ (Περιβόλας, 17:30)

Τη νίκη πάση θυσία θέλει ο Απόλλωνας καθώς μέχρι τώρα δεν έχει… γευτεί ακόμα τη χαρά της νίκης. Η παρουσία του Σταύρου Δανιήλ είναι δύσκολη καθώς δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του, ενώ από την ομάδα της Αμαλιάδας το «παρών» δεν θα δώσει ο Μάρκο Πέκοβιτς.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ – ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ (Β’ ΔΑΚ Κατερίνης, 17:30)

Μία από τις πιο δυνατές αναμετρήσεις της αγωνιστικής με τον Πιερικό να θέλει παραμείνει αλώβητη στην έδρας της, ενώ αντίθετα οι «κυανοκίτρινοι» θά παλέψουν για τη τρίτη σερί νίκη τους χωρίς τον Φίλιππο Συμεωνίδη.

ΑΜΥΝΤΑΣ – ΠΑΓΚΡΑΤΙ (Υμηττού, 17:30)

Τα αθηναϊκά βλέμματα συγκεντρώνει το ματς του Αμύντα με το Παγκράτι. Το συγκρότημα του Κώστα Σορώτου ύστερα από την ήττα από τους Ικαρους αναζητά τη νίκη, ενώ οι «ροσονέρι» θέλουν να πετύχουν τη πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα.

ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ – ΑΕΚ ΑΡΓΟΥΣ (Λαγκαδά 17:30)

Τη τρίτη σερί νίκη του θέλει να πετύχει ο Ερμής Λαγκαδά απέναντι στην ΑΕΚ Αργους. Η ομάδα του Κώστα Οικονομάκη έχει δείξει ότι είναι άκρως ανταγωνιστική, τόσο που να μπορεί να κάνει τη… ζημιά.