Για μια θέση στον τελικό…

Ο δεύτερος αγώνας της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας διεξάγεται αύριο (18/2) στο ΣΕΦ, με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται στις 19.15 τον ΠΑΟΚ.

Ο συνεργάτης του Ντούσαν Ίβκοβιτς στον πάγκο του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Αγγέλου, τόνισε αναφορικά με την αναμέτρηση: «Ύστερα από συνεχόμενα δύσκολα παιχνίδια και επιτυχημένα αποτελέσματα αυτού του μικρού κύκλου, συνεχίζουμε με το επόμενο παιχνίδι ενός εκ των τριών στόχων μας. Πρέπει να διατηρήσουμε τα καλά μας στοιχεία, ενέργεια και άμυνα, αλλά και να βελτιώσουμε ενόψει των επόμενων δύσκολων παιχνιδιών, τη σταθερότητα της ομάδας και τις αυξομειώσεις του σκορ που είναι θέματα εμπειρίας και συγκέντρωσης. Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που ταλανίζεται από προβλήματα αλλά κάνει μια αξιοπρεπή πορεία και θα έχει τον αγωνιστικό σεβασμό μας».

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Σούλης Μαρκόπουλος, δήλωσε: «Το Κύπελλο είναι ένας θεσμός με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, ωστόσο η κλήρωση μας έφερε απέναντι στον Ολυμπιακό και μάλιστα σε νοκ άουτ αγώνα στην έδρα του. Η αποστολή ήταν δύσκολη από την μέρα της κλήρωσης, ωστόσο, τα πράγματα έχουν γίνει ακόμη πιο δύσκολα με τα προβλήματα και τις απουσίες που αντιμετωπίζουμε και σε αυτό το παιχνίδι. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο με όσες επιλογές έχουμε για αυτό τον αγώνα και απέναντι σε έναν πολύ ισχυρό αντίπαλο, που βρίσκεται μάλιστα και σε καλή κατάσταση και έχει ένα εξαιρετικό ρυθμό πλέον».

Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών θα διεξαχθεί στις 10 Μαρτίου.

Διαιτητές – Κομισάριοι

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου

ΣΕΦ 19.15 Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ Ψαριανός-Παναγιώτου-Παντελίδης (Μαύρος)