«Καλή αντάμωση του χρόνου στην Α2!»

Ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τη Νίκη για τη φιλοξενία εξέδωσε η Αγία Παρασκευή. Παράλληλα, η «Σάντα», ευχαριστεί και συγχαίρει τον Γιώργο Ζαφειρούδη για τη συνέντευξη που παραχώρησε μετά το τέλος του παιχνιδιού της περασμένης αγωνιστικής, ενώ τους εύχεται του χρόνου καλή αντάμωση στην Α2.

Αναλυτικά:

«Η διοίκηση, η τεχνική ηγεσία και οι παίκτες της Καλαθοσφαίρισης Αγίας Παρασκευής αισθάνονται την υποχρέωση να ευχαριστήσουν την διοίκηση και τους φιλάθλους της Νίκης Βόλου για την φιλοξενία που επεφύλαξαν στην ομάδα μας κατά την διάρκεια της μεταξύ μας αναμέτρησης στις 13/5/2012. Εγινε ένα εξαιρετικό παιχνίδι, πραγματική διαφήμιση για το μπάσκετ και αυτό, μαζί με την φιλοξενία που είχαμε, μετράει για μας περισσότερο από τη νίκη της ομάδος μας.

Κυρίως όμως θέλουμε να ευχαριστήσουμε και να συγχαρούμε τον προπονητή της Νίκης Βόλου κ. Ζαφειρούδη, ο οποίος στην συνέντευξη που έδωσε μετά το τέλος του αγώνα, πέρα από τα καλά λόγια που είπε για την ομάδα μας, έδωσε μαθήματα φίλαθλου πνεύματος, αθλητικής αξιοπρέπειας και για το πώς πρέπει να αντιμετωπίζουν οι παράγοντες τους αγώνες της ομάδος τους, ακόμα και όταν αυτοί καταλήγουν σε ήττα της. Προπονητές σαν τον κ. Ζαφειρούδη κοσμούν το χώρο του αθλητισμού και δίνουν λαμπρό παράδειγμα ειδικά στους νέους για το τι σημαίνει το ευ αγωνίζεσθαι.

Ευχόμαστε στον κ. Ζαφειρούδη και σε όλη την Νίκη Βόλου καλή αντάμωση του χρόνου στην Α2!».