Στον ΟΦΗ ο Τραϊανός

Το… χορό των μεταγραφών άνοιξε ο ΟΦΗ πραγματοποιώντας μάλιστα μία σημαντική μεταγραφή. Οι κρητικοί προχώρησαν στην απόκτηση του Τάσου Τραϊανού, ο οποίος την περασμένη σεζόν άφησε σπουδαίες εντυπώσεις με τη φανέλα του Ηρακλή.

Αναλυτικά:

«Η Επιτροπή Μπάσκετ του ΟΦΗ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Τάσο Τραϊανό.

Ο Τάσος Τραϊανός γεννήθηκε στις 8-2-1987 στην Θεσσαλονίκη (ύψος 1.98 – θέση “3”), ξεκίνησε την αθλητική καριέρα του στον Αμύντα Αμυνταίου και στην συνέχεια αγωνίσθηκε στον Αρίωνα Πτολεμαΐδας, στην Ολύμπια Λάρισας τρία χρόνια (Α2 και Α1), στην ΑΕΛ (Λάρισα) δύο χρόνια (Α1), στην Χαλκίδα ένα χρόνο (Β), στον Απόλλων Πατρών ένα χρόνο (Β) και στον Ηρακλή τα τελευταία δύο χρόνια (Α1 και Β όπου πέρυσι ήταν 3ος σκόρερ με 435 πόντους), ενώ έχει συμμετάσχει και στην Εθνική Νέων Ανδρών.

Αμέσως μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας του με τον ΟΦΗ ο Τάσος Τραϊανός δήλωσε : “Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι σε μια ομάδα που έχει πολλούς φιλάθλους και στόχους και φιλοδοξίες που ταιριάζουν με τις δικές μου. Είναι επίσης σημαντικό ότι την ομάδα την καθοδηγεί ένας προπονητής με σημαντική εμπειρία και γνώσεις. Ελπίζω να έχω υγεία ώστε να βοηθήσω την ομάδα μου με όλες τις δυνάμεις μου”».