Βετούλας: «Δεν μένουμε εδώ»

Τη μεγάλη έκπληξη έκανε την περασμένη αγωνιστική ο Απόλλων Πατρών καθώς κατάφερε να φύγει από τον Υμηττό με το «διπλό».  Παρά τις πολλές απουσίες (Μίλοβιτς, Δανιήλ, Π. Καπερώνη) οι «μελανόλευκοι» πήραν μία σπουδαία νίκη επί του Αμυντα ανεβάζοντας τους τη ψυχολογία στα ύψη.

«Είναι μία νίκη που μας βοηθά σε δύο τομείς. Τόσο ψυχολογικά, όσο και βαθμολογικά», σχολίασε αρχικά ο Νίκος Βετούλας και συνέχισε:

«Ακολουθήσαμε το πλάνο που είχαμε καταστρώσει για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Κρατήσαμε το τέμπο χαμηλά, απέναντι σε μία ομάδα που σκοράρει 85 πόντους  μ.ο. στο γήπεδό της και στο 30′ είχε σημειώσει μόλις 35 πόντους. Παίξαμε περισσότερη ζώνη απ’ όσο υπολογίζαμε αλλά έτσι έπρεπε, ειδικά στο φινάλε από τη στιγμή που είχαμε ξεμείνει από ψηλούς».

Παρόλα αυτά, ο τεχνικός του Απόλλωνα δεν μένει εκεί καθώς γνωρίζει πολύ καλά πως τους περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι: «Δεν πρέπει να μείνουμε εδώ… Το πρωτάθλημα συνεχίζεται και εμείς πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι μας που είναι με αντίπαλο τον Πιερικό/Αρχέλαο. Ελπίζουμε ότι είτε ο Δανιήλ, είτε ο Μίλοβιτς, μακάρι και οι δύο να επιστρέψουν, αφού πλέον ο Άρης (σ.σ. Κορωνίδης), γύρισε από το ματς με τον Αμύντα, τραυματίας (θλάση στο δικέφαλο)».

Πηγή: sportfmpatras.gr