Τζήμας: «Δεν κερδίζουμε κάτι…»

Τα Τρίκαλα έκαναν την ευχάριστη έκπληξη καθώς κατάφεραν να πετάξουν εκτός Κυπέλλου τον ΠΑΟΚ. Ο Γιάννης Τζήμας σε δηλώσεις του μετά τον αγώνα έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του, ενώ τόνισε πως η νίκη αυτή είναι μια καλή ευκαιρία να αφυπνιστούν μερικοί και να βοηθήσουν την ομάδα.

«Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους φιλάθλους και των δύο ομάδων για την φοβερή ατμόσφαιρα. Εμείς δεν κερδίζουμε κάτι από αυτό το ματς, είχαμε ήδη προγραμματίσει φιλικά για τις επόμενες μέρες. Ισως με αυτή τη νίκη ξυπνήσουν κάποιοι και βοηθήσουν αυτή την ομάδα. 100 φορές να παίξουμε με τον ΠΑΟΚ, τις 99 θα μας κερδίσει. Σήμερα είχαμε τύχη, αλλά και άγνοια κινδύνου κι έτσι ήρθε αυτή η νίκη. Συγχαρητήρια για τον ΠΑΟΚ για την προσπάθεια που κάνει για την εξυγίανσή του, εύχομαι να μην την κόψει αυτό το αποτέλεσμα».

Από την πλευρά του ο Σούλης Μαρκόπουλος ανέφερε πως το αποτέλεσμα σίγουρα δεν τους ευχαριστεί, αλλά είναι μια καλή ευκαιρία για προσγείωση: «Για μας είναι πολύ άσχημο αποτέλεσμα αυτό γιατί θέλαμε να προχωρήσουμε στο Κύπελλο και να κάνουμε περισσότερα ματς. Σε καμία γραμμή δεν λειτουργήσαμε σωστά, είχαμε κακή ανάπτυξη, κακή άμυνα, παίξαμε βιαστικά και δώσαμε τη δυνατότητα στα Τρίκαλα να πετύχουν εύκολα καλάθια και να το πιστέψουν. Αυτά έχει το μπάσκετ. Δεν υποτίμησαμε τα Τρίκαλα. Αυτό τοαποτέλεσμαέρχεται μετά από τέσσερις νίκες, που είχαμε και ίσως μας προσγειώσει. Αυτό που με στεναχώρησε πολύ είναι για τον κόσμο, τον ευχαριστούμε που ήρθε και μας βοήθησε. Τους θέλουμε να είναι κοντά μας σε κάθε παιχνίδι, ξέρουν ότι κάνουμε μεγάλη προσπάθεια και παλεύουμε να κερδίσουμε το παραμικρό μέσα στο γήπεδο».

Πηγή: sportrikala. gr