Παπαδάκης: «Εύχομαι την παραμονή και των δύο ομάδων»

Η επιστροφή του στην Τρίπολη… ξύπνησε αναμνήσεις. Ο Μύρωνας Παπαδάκης επέστρεψε στο κλειστό, ως παίκτης του ΟΦΗ για αντιμετωπίσει την πρώην ομάδα του, τον Αρκαδικό. Ο γκαρντ των κρητικών σε δηλώσεις του μετά τον αγώνα αναφέρθηκε στην παλιά του ομάδα και στα όσα έζησε, ενώ δεν ξέχασε να ευχαριστήσει τον ανθρώπους που τον βοήθησαν. Παράλληλα, μίλησε και για την αναμέτρηση των δύο ομάδων, ενώ ευχήθηκε να παραμείνουν στην κατηγορία και οι δύο ομάδες.

Αναλυτικά:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι εξαρχής. Είναι δύο ομάδες οι οποίες βάσει αποτελεσμάτων και βαθμολογίας έχουν τους ίδιους στόχους. Εδώ θα ήθελα να πω ότι τα συναισθήματα προσωπικά είναι λίγο ανάμεικτα. Πραγματικά είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που βρέθηκα στο γήπεδο αυτό, σε τόσο οικείο περιβάλλον, με τους ανθρώπους που έχω περάσει τρία από τα καλύτερα μου χρόνια, είτε μπασκετικά είτε εκτός.

Πραγματικά θέλω να τους ευχαριστήσω για μια ακόμη φορά, όπως είπα και πιο πριν θέλω να ευχαριστήσω το προπονητικό επιτελείο που έχουμε συνεργαστεί τα τελευταία τρία χρόνια για αυτή την απίστευτη συνεργασία που είχαμε με τον κόουτς τον Γιάννη τον Σμυρνιώτη, τον κόουτς τον Γιάννη τον Καστρίτη, που σήμερα βρέθηκε αντίπαλος και πραγματικά του εύχομαι ότι καλύτερο στην συνέχεια στην αρχή της προπονητικής του καριέρας και τον κόουτς τον Μπάμπη τον Αλεξόπουλο.  Σίγουρα να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στους ανθρώπους που βρίσκονται πίσω από αυτήν, με πρωτοστάτη τον κ. Μιχάλη Σμυρνιώτη. Πραγματικά κάνει μια απίστευτη δουλειά και σε μια δύσκολη οικονομική περίοδο, προσπαθεί ακόμα να κρατήσει την ομάδα σε όσο πιο αξιοπρεπή επίπεδα μπορεί γιʼ αυτό που της αρμόζει.

Ήταν ένα ντέρμπι παραμονής έτσι όπως έχουν γίνει, πιστεύω ότι και οι δύο ομάδες, είναι πολύ καλές και τις αδικεί η βαθμολογική. Εύχομαι και οι δύο ομάδες να μείνουν στην κατηγορία, γιατί πραγματικά το πιστεύουν. Τώρα από εκεί και πέρα, πιστεύω ότι ο κόσμος ευχαριστήθηκε το θέαμα. Στην αρχή εμείς ξεκινήσαμε λίγο περίεργα, γυρίσαμε το ματς και έγινε ένα ωραίο παιχνίδι. Δεν έπαιξε κανένα ρόλο το γήπεδο, έτσι και αλλιώς είτε ήμουν με την ομάδα του Αρκαδικού είτε ως αντίπαλος, είναι άθλημα στο οποίο παίζεις για να κερδίσεις. Δεν έχει να λέει κάτι. Τα συναισθήματα μου για την ομάδα του Αρκαδικού δεν θα πάψουν να είναι τα ίδια.

Θέλω να πω και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε εσάς, που αυτά τα 3 χρόνια έχουμε συνεργαστεί απίστευτα, έχουμε ζήσει μεγάλες στιγμές με την ομάδα του Αρκαδικού και τον κόσμο της Τρίπολης και σε εσάς και στην ομάδα του Αρκαδικού. Δεν εξαρτάται μόνο από εμένα το να με δείτε ξανά ως παίκτη του Αρκαδικού στην Τρίπολη. Έφυγα με τις καλύτερες προδιαγραφές από εδώ, με τις καλύτερες αναμνήσεις. Τώρα το αν θα γίνει, μακάρι να υπάρχει η ομάδα του Αρκαδικού και τα επόμενα χρόνια, να μπορεί να επιβιώσει. Πάντως ποτέ δεν ξέρεις, εγώ έχω να λέω τα καλύτερα. Εύχομαι στον κόσμο υγεία πάνω από όλα, το σημαντικότερο είναι αυτό, να περάσει όμορφα τις γιορτές σε μια δύσκολη οικονομικά περίοδο και ας κάνει λίγο στην άκρη τα προβλήματα που έχει και να προχωρήσει».

Πηγή gentikoule.gr