Τζήμας: «Πιθανώς και μέχρι εδώ»

Τα Τρίκαλα, έκαναν αυτό που έπρεπε κόντρα στο Ηράκλειο, κατακτώντας τη νίκη και έτσι βρέθηκαν στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ο Γιάννης Τζήμας μετά τον αγώνα μίλησε στο sportrikala.gr για αυτήν την αναμέτρηση, ενώ εμφανής ήταν η στεναχώρια του για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα.

«Πάνω από όλα συγχαρητήρια για τη νίκη, αυτή είναι η ένατη και μάλιστα στον πρώτο γύρο και πιθανώς με αυτές τις νίκες μπορούμε να σωθούμε γι΄αυτό και είναι σημαντική. Ηταν ένα καλό παιχνίδι, με την έννοια της διάθεσής, ότι είδαμε φίλους, προπονητές και παίκτες, όπως τον Κωτούλα, ένα δικό μας παιδί, και τον Ντιαλλό. Το αγωνιστικό κλίμα ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι πολύ καλό (…)  Ηταν ένα ματς που απλά θέλαμε να το κερδίσουμε (…)Μας περιμένει δύσκολη συνέχεια, έχουμε εκτός έδρας το Παγκράτι , όλοι γνωρίζουν πόσο δυνατή ομάδα είναι και μετά αγωνιζόμαστε στο Λαύριο. Δύο παιχνίδι στην Αθήνα που πρέπει να βρούμε δύναμη, καθαρό μυαλό και αυτοσυγκέντρωση, η οποία όμως είναι σε χαμηλό επίπεδο (…)», ανέφερε για το παιχνίδι ο έμπειρος τεχνικός και συνέχισε:

«Η ομάδα τιμάει την τρικαλινή κοινωνία. Η ομάδα είναι εδώ αλλά δυστυχώς δεν φτάνει. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι παραπάνω, από το αγωνιστικό κομμάτι ή από τις συμπεριφορά τη δική μας απέναντι στην πόλη. Εξαντλήσαμε τις δυνάμεις μας. Δυστυχώς. Πιθανώς και μέχρι εδώ. Ηταν η πρώτη φορά που μίλησα περισσότερο για αγωνιστικά θέματα. Θα μου επιτρέψετε να μην μιλήσω τα προβλήματα της ομάδας μου. Είμαι πολύ στεναχωρημένος. Μακάρι να επιβιώσουμε».

 

 

Δηλώσεις για τον αγώνα έκανε και ο αρχηγός της ομάδας Γιώργος Φούντας.