Στη Θεσσαλονίκη στραμμένα όλα τα βλέμματα

Η δυνατή κόντρα της ΧΑΝΘ με την Ελευθερούπολη ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής και δεύτερης για τον δεύτερο όμιλο. Οι Θεσσαλονικείς θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες και μια επιτυχία απέναντι σε έναν εκ των ιδιαίτερα δυναμικών αντιπάλων όπως η ομάδα της Καβάλας που προέρχεται από τη μεγάλη της επιτυχία απέναντι στο Πευκοχώρι θα είναι διπλά σημαντική. Δια την ώρα πάντως τον πρώτο λόγο τον έχουν οι παίκτες του Στράτου Καγιάογλου λόγω της νίκης τους στη πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται και το παιχνίδι ανάμεσα στη Κομοτηνή και τους Τιτάνες Δράμας, με τους γηπεδούχους να μην θέλουν με τίποτα να σκεφτούν κάτι άλλο πέρα από τη νίκη στην έδρα τους και τους φιλοξενούμενους να έχουν ανάγκη τη πρώτη τους επιτυχία στον δεύτερο γύρο και τη ρεβάνς βέβαια για το ατυχές αποτέλεσμα στο προηγούμενο μεταξύ τους ματς.

Το Πευκοχώρι υποδέχεται την Αναγέννηση Φλόγας φιλοδοξώντας να προσθέσει μια ακόμη νίκη στο πλούσιο ενεργητικό του ενώ δεν αναμένεται να δυσκολευτεί, αν προσέξει η Αγία Βαρβάρα, αφού αγωνίζεται μέσα στον Μαρμαρά.

Ο Μακεδονικός τελευταία μπορεί να δυσκολεύεται κάπως αλλά πάντα βρίσκει τον τρόπο να πάρει αυτό που θέλει, που είναι τελικά και το πιο σημαντικό και αυτό θα προσπαθήσει να κάνει και αυτή τη Κυριακή απέναντι στον αρκετά ταλαιπωρημένο από τους τραυματισμούς όλη τη χρονιά, Ορφέα Ν. Σκοπού.

Τέλος, δεν μπορούσε να λείπει και ένα ντέρμπι σαλονικιώτικο από την 15η αγωνιστική αυτή τη φορά θα βρει αντιμέτωπους τους Μαντουλίδη και Απόλλων Καλαμαριάς όπου αμφότερες οι ομάδες προέρχονται από ήττες και θέλουν να βάλουν και πάλι λίγο…ροζ (ελέω φύλλου αγώνος) χρώμα στη ζωή τους.

To πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής:

Μαρμαράς – Αγ. Βαρβάρα (Σιθωνίας, 18:00)
Αναγέννηση Φλόγας – Πευκοχώρι (ΔΑΚ Πολίχνης, 18:00)
ΧΑΝΘ – Ελευθερούπολη  (ΧΑΝΘ, 18:00)
Ορφέας Ν. Σκοπού – Μακεδονικός  (Ν. Σκοπού, 18:00)
Μαντουλίδης – Απόλλων Καλαμαριάς (Μαντουλίδη, 18:0)0)
Κομοτηνη – Τιτάνες Δράμας (ΔΑΚ Κομοτηνής, 18:00)
ρεπό η Μακάμπη