Με παιχνίδι μεγάλου ενδιαφέροντος ανοίγει η αυλαία της 8ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου Nότου. Στης 12:00, η Γέρα φιλοξενεί τον πρωτοπόρο Φιλαθλητικό σε μια δυναμική αναμέτρηση, αφού το γήπεδο της Νεάπολης αποτελεί καυτή έδρα και οι Μυτιληνιοί ποντάρουν πολύ στη… σιγουριά που τους παρέχει.

Ακολουθούν δυο παιχνίδια, μιας και τα άλλα δυο πιθανότατα δεν θα διεξαχθούν  λόγω της κακοκαιρίας, η οποία έβαλε φρένο στη αποστολή της Χαλκίδας και του Ηρακλείου. Η ομάδα του Γιώργου Βελισσαράκου, ο οποίος πήρε πίστωση χρόνου για ακόμα μια αγωνιστική από τους ανθρώπους της διοίκησης, δεν κατάφερε να μεταβεί χθες στο Ηράκλειο για τον αγώνα με τον Εργοτέλη

Την ίδια ώρα, ο χαμηλόβαθμος Σπόρτιγκ θα παλέψει για την τρίτη νίκη στο πρωτάθλημα κόντρα στον Αργοναύτη Τριγλίας, έχοντας στην διάθεση του αυτή τη φορά και το Γιώργο Κασσάνο, ο όποιος ξεπέρασε τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε.

 Στις 17:00 διασταυρώνουν τα ξίφη τους και η Έξω Παναγίτσα με την Ένωση Ιλίου . Η αυλαία της αγωνιστικής θα πέσει με το άκουσμα της κόρνας στο παιχνίδι Π. Φάληρο-Ιωνικός Ν.Φ., του οποίου το τζάμπολ γίνεται στο Κλειστό Γυμναστήριο Εθνικής Αντιστάσεως λόγο κωλύματος του γηπέδου στις 21:30.

Το πρόγραμμα 8ης αγωνιστικής(12/12)

Ίκαρος Ικαρίας – Λιβαδειά (Αγ. Κήρυκου, 19:00)
Σπόρτιγκ – Αργοναύτης Τρ. (Σπόρτιγκ 17:00)
Ψυχικό – Ηράκλειο (αναβλήθηκε)
Έξω Παναγίτσα – Ένωση Ιλίου (Χαλκιά-Αναστ. 17:00)
Παπάδος Γέρα – Φιλαθλητικός (Νεάπολης Μυτ. 12:00)
Εργοτελης – Χαλκίδα(αναβλήθηκε)
Π. Φάληρο – Ιωνικός . (ΚΓ Εθν. Αντιστ. (Καλλιθέα) 21:30)