Εκτός από το ροζ φύλλο αγώνα που τοποθέτησε στις αποσκευές του το Ηράκλειο, έχει να θυμάται και συγκινητικές στιγμές από το κλειστό της Nέας Φιλαδέλφειας. Εκλεκτοί καλεσμένοι της αναμέτρησης όπως οι Ζαχαρίας Αλεξάνδρου, Νίκος Μπουντούρης και Γιάννης Παραγιός παρακολούθησαν το ματς, συνεχάρησαν προσωπικά τους ανθρώπους της κρητικής ομάδας, ενώ θέλησαν να απονέμουν τα εύσημα στον πρώτο σκόρερ του παιχνιδιού Χρήστο Χαρίση.

Ακόμα και παλιοί παίκτες του Ιωνικού, όπως ο Θύμιος Κυρίτσης, και πολλοί μάνατζερ ήταν εκεί για να στηρίξουν την αγαπημένη τους ομάδα. Εκτός όμως από τις εκλεκτές παρουσίες άξιο επαίνων ήταν και το θερμό χειροκρότημα που αποδόθηκε στους νικητές από τους φίλους του αθηναϊκού συλλόγου στο τέλος στης αναμέτρησης παρά την ήττα των γηπεδούχων. Αίτιο όλων αυτών συντέλεσε και το γεγονός της παραδειγματικής φιλοξενίας και κυρίως η συμπεριφορά όλων των στελεχών των “μπλε” καθ’ όλη τη διάρκεια αλλά και μετά το τέλος του αγώνα.

Ιδιαίτερη συγκίνηση προκλήθηκε και στο ηγετικό στέλεχος του ομίλου της μεγαλονήσου Γιάννη Χαρωνίτη, όταν μπασκετικοί άνθρωποι έσπευσαν να συζητήσουν μαζί του ενθυμούμενοι τις ιστορικές στιγμές του παρελθόντος, όταν τους εντυπωσίαζε ως παίκτης.